Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 24 Mart 2025 #1 iPone'da kişiler klasörü nasıl kapatılır? Sıfırlıyorum fakat sonradan geri geliyor kalıcı olarak nasıl kapatabilirim?
iPone'da kişiler klasörü nasıl kapatılır? Sıfırlıyorum fakat sonradan geri geliyor kalıcı olarak nasıl kapatabilirim?
Çözüm Elma ısıran 24 Mart 2025 Efruzbey dedi: iPone'da kişiler klasörü nasıl kapatılır? Sıfırlıyorum fakat sonradan geri geliyor kalıcı olarak nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 134874 Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak kapatmak mümkün değil. Ancak kişi ve evcil hayvan önerilerini sıfırlayabiliyorsun. Sağ üstten kendi profil fotoğrafına dokunduğunda sıfırlama seçeneği sayfanın en altında.
Efruzbey dedi: iPone'da kişiler klasörü nasıl kapatılır? Sıfırlıyorum fakat sonradan geri geliyor kalıcı olarak nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 134874 Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak kapatmak mümkün değil. Ancak kişi ve evcil hayvan önerilerini sıfırlayabiliyorsun. Sağ üstten kendi profil fotoğrafına dokunduğunda sıfırlama seçeneği sayfanın en altında.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 24 Mart 2025 #2 Efruzbey dedi: iPone'da kişiler klasörü nasıl kapatılır? Sıfırlıyorum fakat sonradan geri geliyor kalıcı olarak nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 134874 Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak kapatmak mümkün değil. Ancak kişi ve evcil hayvan önerilerini sıfırlayabiliyorsun. Sağ üstten kendi profil fotoğrafına dokunduğunda sıfırlama seçeneği sayfanın en altında. Artı 0 Eksi Çözüm
Efruzbey dedi: iPone'da kişiler klasörü nasıl kapatılır? Sıfırlıyorum fakat sonradan geri geliyor kalıcı olarak nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 134874 Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak kapatmak mümkün değil. Ancak kişi ve evcil hayvan önerilerini sıfırlayabiliyorsun. Sağ üstten kendi profil fotoğrafına dokunduğunda sıfırlama seçeneği sayfanın en altında.
KS KS Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 28 Mart 2025 #3 Elma ısıran dedi: Kalıcı olarak kapatmak mümkün değil. Ancak kişi ve evcil hayvan önerilerini sıfırlayabiliyorsun. Sağ üstten kendi profil fotoğrafına dokunduğunda sıfırlama seçeneği sayfanın en altında. Eki Görüntüle 134876 Genişletmek için tıkla... Keşke kapatılsaydı teşekürler Artı 0 Eksi
Elma ısıran dedi: Kalıcı olarak kapatmak mümkün değil. Ancak kişi ve evcil hayvan önerilerini sıfırlayabiliyorsun. Sağ üstten kendi profil fotoğrafına dokunduğunda sıfırlama seçeneği sayfanın en altında. Eki Görüntüle 134876 Genişletmek için tıkla... Keşke kapatılsaydı teşekürler