iPhone'dan S24+'a geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aerondight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 886
  • Etiketler Etiketler
    iphone
Geçilmez. Attan inip eşeğe binilir mi? 15 yıldır iPhone kullandığın için sadece değişiklik yapma ihtiyacı hissediyorsun diye vizyon mizyon diyorsun bence. Kaldı ki son güncelleme olan iOS 26 tam bir vizyon ve cesaret örneği oldu. Android’e geçiş yaparsan arayüz sana aşure gibi gelecek. Her şey her yerde… Telefon sponsorlu uygulama dolu olacak. Her şey için üçüncü parti yazılıma ihtiyaç duyacaksın. Hala iPhone 6 kullanan var unutma. Bir iPhone çok uzun süre kullanılabiliyor. Pilini değiştir devam et.

Geçen yıldan beri S24 Plus kullanıyorum kamera yönünden sivrilmiş bir telefon değil ancak kamerası da tatminkar. Genel manada her türlü iş görür. Yaz aylarında birkaç tık pil performansı düşebiliyor özellikle Exynos modem yüzünden sinyal kalitesinin yetersiz olduğu yerlerde tüketim bariz bir şekilde artıyor. Genel manada işlemci performans yönünden pişman etmez.

Bu deneyimleri S24 Plus için kanıtlayabilir misin ? Hodri meydan.

Benim telefon teknik olarak neredeyse aynı işlemciyi kullanıyorlar. 2400 olsa ne, 2400E olsa ne? Sizin aksinize hiçbir firmayı babamın şirketi gibi savunmuyorum; bir tüketiciye deneyimlerimi aktarıyorum. Hodri meydan ne, cidden savaş falan mı yapıyoruz mu sanıyorsun?

Samsung sıradan Android değildir.

S24 FE kullanıyorsun o halde ancak sana üzücü bir haberim var evimizde aynı zamanda iki adet S24 FE var. Yani hem Exynos 2400 hemde 2400F kullanan cihazları aynı anda deneyimleyebiliyorum.

Ayrıca reddit bağlantısını okursanız size yeterli cevabı vermiş olurum.

Kullanıyorum ve kötülüyorum şu anda. Pil ömrü berbat diyebilirim.

iPhone vs Samsung kavgası gibi bu durum sanırım hocam kimi Exynos diyor kimi Snapdragon
Exynos'un birkaç kötü işlemcisinden yola çıkıp orada da marka fanlığına bağlamanın bir sonucu. 4 yıl Exynos kullandım şu ankine geçmeden önce, abartıdan ibaret çoğu tepki. Bir tek modem kısmı gerçek. Onda da diyordum oh be Snap 8 Elite artık rahat rahat dolaşırım, bunu yazarken şu anda yeryüzündeyim, arada yine gidiyor hattım (maslak). Yani aslında yaşadığım sorun yine Exynos hatası değilmiş benim.

Sıcaklıktan yana sıkıntı yok pil ömrü kötü.

Exynos model verimsiz sinyal kaliteli ise mobil veri fazla tüketim yapmıyor ancak verimsiz ise çok tüketim yaptırıyor.

Pil ömrü kısmında da birebir S8E ile art arda aynı kullanımı yaptım, aynı ekran, aynı pil, aynı şeyler. Şöyle ekleyeyim, %10-15 daha iyi şu an. Ama S8E ile 2400 kıyası yani, bir zahmet iyi olacak.

Sıcaklıktan yana sıkıntı yok pil ömrü kötü.
Düz S24 kullanıp 5-6 saat ekran süresi bekliyorsanız yanılırsınız. Ben S24 Plus kullanıyorum sabah 7'den akşam 6.30'a kadar telefonum mobil veride oluyor. Dün eve geldiğimde şarj 56 13 saat ekran kapalı süresi ve 3 saate yakın ekran sürem vardı... Ve gece 12 ye kadar da şarjımı bitiremedim %30 da şarja taktım. Gün içinde de telefonu yoğun kullandığımda da eve geldiğimde şarjım %40-%30 civarlarında oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…