iPhone'dan S24+'a geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aerondight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 886
  • Etiketler Etiketler
    iphone
Exynos model verimsiz sinyal kaliteli ise mobil veri fazla tüketim yapmıyor ancak verimsiz ise çok tüketim yaptırıyor.
İstanbul'un göbeğinde Bağdat Caddesi'nde de gidiyordu benimkisi, orada da mı sinyal kalitesiz
Bir de dediğim gibi, aynı yerlerde aynı şekilde hala kesiliyor internetim benim, S24+ evde aynen aktif kullanımda, yan yanayız benim S25+ kesilirken o kesilmiyor. Pil ömründe de en büyük farkı oyun oynarken gördüm ben, kalanında benzer.
Günlük ekran aktif süresi 12'yi geçebilen biriyim bu arada, çok yoğun kullanıyorum yani.

S24 FE kullanıyorum daha düşük GHz değerli bir işlemcisi mevcut yine de memnun değilim.

S24 FE kullanıyorum daha düşük GHz değerli bir işlemcisi mevcut yine de memnun değilim.
Tamam da konu burada Fe değil. Kağıt üstünde telefonlar benzer olsa da kullanılan bataryanın da kalitesi düşük ekranında kasanında.. Burada konu S24 Plus iken konuya neden S24 ve S24 Fe kullananlar muhalefet oluyor anlamış değilim.

İşlemcileri aynı denebilecek cihazlar çünkü.

Ana etken işlemci. Bataryaları aynı.
Biri amiral gemisi birisi kırpılmış bir telefon, hangi mantıkla bataryaları aynı diyebilirsin diyelim aynı ekran farklı ? Belki ekranı daha verimsiz ? Yazılım farklı belki adamın canı istemiştir optimizasyonu daha kötü yapmıştır bilinçli olarak nereden bileceksin ? Hayır yani en basitinden kasada kullanılan malzeme kalitesi bile farklı..

S24+, ABD'de Snapdragon 8 gen 3 ile çıkarıldı ve fiyatı 999 dolar idi. Şu an aynı cihazın ABD fiyatı 360 dolar. Ne kadar düştüğü ortada. Sorsan Türkiye'ye özel fiyat, çok f/p cihaz derler ya onlar tamamen algı işte. Üstelik Türkiye'de Exynos ile satılıyor. Bu çifte standarda prim tanınmamalı. Çok sorunlu bir işlemci. Şarjı sömürüyor, durduğu yerde ısınıyor, performanstan kısıyor, çekmiyor ve dahası... Yıllardır bunları anlata anlata dilimde tüy bitti. Alacaksanız alın bu defektleri göz önünde bulundurarak, sizin bileceğiniz iş.

Ben Exynos alıp paramı çöpe atmak istemezdim. Dünyada sadece Exynoslu cihazlar kalsa 3310'a geri dönerim daha iyi.

Yazdığın koca yazıda tek doğru olan şey, S24 Plus'un Amerikada Snapdragon kullanması Türkiye (hatta dünyanın neredeyse geri kalanı) Exynos kullanması doğru. Onun dışında koca bir yanlış. Telefonların ilk satışa başladığı zaman ki fiyatları üzerinden konuşursak, Avrupada S24 plus rakibi olan Apple cihazından daha pahalıya satıldı. Türkiye'de ise hem kur olarak hem de rakibi olan telefonlardan ucuza satıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…