iPhone'dan S24+'a geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aerondight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 886
  • Etiketler Etiketler
    iphone
Hala rakiplerinden pahalıya satılıyor. Şu an S24+'ın TR fiyatı maksimum 30K olmalı. S25 FE gelmeseydi oralara doğru düşecekti. Samsung bile S25 serisini tanıtırken, S24'lerin ekranlarında sorun olduğunu kabul etti. Açın bakın kumlu ekran sorununa.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin komiği güncel olarak vergiden arındırınca buradaki fiyatı da yakın

Benim telefonumun ekranında gözümü rahatsız edecek bir kusur yok. Ayrıca o problem daha çok Ultra modelinde var. Konu işlemciden ekrana geldi..

Benim telefonumun ekranında gözümü rahatsız edecek bir kusur yok. Ayrıca o problem daha çok Ultra modelinde var. Konu işlemciden ekrana geldi..
Kendi fikrimi belirttim, beni bağlar. Konu sahibine yazdım. Karar onun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlar savaş alanına dönmüş kafam iyice karıştı valla

Hocam eski Apple vizyonu yok bu bir gerçek. 14 ile 15 arasında hangi devrimsel farklar var? Veya 15 ile 16 arasında? Kopyala, yapıştır telefon yapmaya başladı. iOS uygulama geliştiricisiyim sisteme hakimim. Uygulama geliştirme yağ gibi ona lafım yok ama yıl olmuş 2025, üreticiler yapay zeka savaşlarına başladı 100k TL'ye satılan iPhone'da siri 'Anlamadım' diyor. Kaldı ki zaten fiyatlar ordada çok şükür durumum olmasına rağmen bir telefona 70-80k para veremem. Mecburen ekosistem değişikliğine gideceğiz.

Ayrıca reklam olayları yüzünden Çinli üreticileri eledim zaten. Mevzu sponsorluklarsa App Store'da sponsorlu reklamlar dolu ^^

Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Apple'dan memnun değilseniz gidip Samsung telefon alabilirsiniz. Bazı arkadaşların Exynos kara propagandası var. Ancak 2400 genel manada problemsiz bir işlemci. Tabii imkanınız varsa S25 plus almanız daha iyi olacaktır daha güncel.

Gecmemek icin bir sebep goremiyorum sahsen. Exynos muhabbetinde yanlis degiller, ozellikle modem ve ISP tarafinda gercekten zayif. Lakin iyi - kotu ve fiyat dengesi vardir. F/P diyoruz buna kisaca. Bir ozelligin baskasina gore kotu olmasi onu kotu kilmiyor. Baktiginizda bu telefon fiyatindaki en dengeli urunlerden. Kime onermeyecegimi sorarsaniz oyuncular icin olurdu, siz de oyun oynamiyormussunuz zaten.

Alınır. iPhone kaçtan geçiyorsunuz?

Apple Intelligence Türkçe dil desteği kazandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…