iPhone'ların hava atma aracı olması hakkında düşünceleriniz nelerdir?

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, ben S26+ aldım. Arkadaşıma söyledik, "Neden iPhone 17 almadın, aptal mısın la?" diyerek dalga geçti. TR'de neden bu durum var, onu da merak ediyorum. iPhone serisi her zaman böyleydi. Ben iPhone almayı popüler kültür köleliği olarak görüyorum. Kimsenin benim hakkımda dedikleri umurumda değil, ben kendim kullanmak için alıyorum, kimseye bir hava atma peşinde değilim. Bu durum beni çok sinirlendirdi. Siz bu hava atma olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aynen öyle düşünüyorum sadece kafaları kamera odaklı çalışıyor ayrıca ben şimdi gördümki iPhone 18 kamerasını Samsung'a yaptıracakmış ama tabii iPhone 17 mi daha uzun ömürlü olurdu yoksa S26+ mı onu merak etmedim değil.

Kamera odaklı da çalışmıyor. Sanki eline iPhone alan Darth Gorsoy hocam gibi şaheserler çekiyor. Yaptıkları tek şey boy aynasının önünde yüzünü telefonla kapatıp fotoğraf çekmek. Düşman başına.

Aynen öyle hocam zannedersin eline iPhone alan herkes david beckham

Neden iPhone 17 almadın, aptal mısın la?
Sor bakayım neden iPhone tercih ediyormuş? Ona ISOCELL GN3'ün görüntü performansını anlat, ISOCELL'i bilmediği için susup kalacaktır. 4x4 MIMO çoklu bağlantısının kusursuzluğunu da ne olduğunu bilmez muhtemelen onu da anlat. Sonra kendisine ''Kanka bunları bile bilmeden hangi bilginle iPhone övüyorsun?'' dediğinde bir şey diyemez sana.

Son düzenleme:
Apple ürünlerini pazarlamasını çok iyi biliyor. Zamanında öyle bir algı yarattılar ki bir kesim insan en büyük başarısını Apple ürünleri almak olarak görüyor.

Kısaca bebelik yapmış simdiki zamanda "oyĞgg beniğm ayfon 17 im vağr" diye hava atan akıl yoksunları çok mahallesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…