Ipi QBZ75 klavye tuşları zor görünüyor

berat_01 12

Yetkin
Merhaba, yakın zamanda Ulugames'den bu ürünü aldım fakat tuşları siyah ve görmekte zorlanıyorum. Fotoğraf paylaşanlarınki siyahın üstünde beyaz işlemeli ama benimki böyle, rastgele mi geliyor? Ayrıyeten tuş mu almışlar? @TANTUNICIK ulugamese söylesem tuş gönderirler mi?

Rastgele gelmesi saçma bir durum olur, o keycapsler gaming genin keycapsleriydi yanlış değilsem.

Size yanlış keycapse sahip model göndermeleri oldukca ekstrem bir durum.

Son düzenleme:
Rastgele gelmesi saçma bir durum olur, o keycapsler gamimg genin keycapsleriydi yanlış değilsem.

Yani yapabileceğimiz bir şey yok; keycaps almak mecburiyetindeyiz.

Rastgele gelmesi saçma bir durum olur, o keycapsler gamimg genin keycapsleriydi yanlış değilsem.

Ama sitede seçenek yok.

Yani yapabileceğimiz bir şey yok; keycaps almak mecburiyetindeyiz.

Ama sitede seçenek yok.

geri iade mi edeyim

Ama sitede seçenek yok.

Siteye fotoğraf attıklarının hiçbirinin keycaps'leri benimki gibi değil, şansa bak, zaten böylesi de bana denk gelir.

İade AMI edeyim.

Ama sitede seçenek yok.

Ben olsam iade etmezdim, ileride keycaps alsanız bile parasının hakkını sonuna kadar veren bir model.

İade mi edeyim.

Ama sitede seçenek yok.

Siteye fotoğraf attıklarının hiçbirinin Keycaps'leri benimki gibi değil, şansa bak, zaten böylesi de bana denk gelir.

Neyin seçeneği yok?

O keycaps muhtemelen bu.

Zaten Türkçe tuşlar var orada.

Ben olsam iade etmezdim, ileride keycaps alsanız bile parasının hakkını sonuna kadar veren bir model.

Neyin seçeneği yok?

Sitede benimki gibi olan başka klavye yok, hani keycaps seçeneği vardı desem, o da yoktu. Neyse, ekstra keycaps alacağım; artık yapacak bir şey yok.

Tamam, bundan alayım; daha iyi olur. teşekkür ederim

İsterseniz ulugamese bu konu için danışın işinizi garantiye almak adına.

Sanmıyorum, dediğiniz gibi ayrıyeten keycaps almış olabilirler; ben de öyle yapacağım. Gece gece vaktinizi aldığım için özür dilerim, teşekkür ederim, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…