Merhaba, yakın zamanda Ulugames'den bu ürünü aldım fakat tuşları siyah ve görmekte zorlanıyorum. Fotoğraf paylaşanlarınki siyahın üstünde beyaz işlemeli ama benimki böyle, rastgele mi geliyor? Ayrıyeten tuş mu almışlar? @TANTUNICIK ulugamese söylesem tuş gönderirler mi?
Merhaba, yakın zamanda Ulugames'den bu ürünü aldım fakat tuşları siyah ve görmekte zorlanıyorum. Fotoğraf paylaşanlarınki siyahın üstünde beyaz işlemeli ama benimki böyle, rastgele mi geliyor? Ayrıyeten tuş mu almışlar? @TANTUNICIK ulugamese söylesem tuş gönderirler mi?
Sanmıyorum, dediğiniz gibi ayrıyeten keycaps almış olabilirler; ben de öyle yapacağım. Gece gece vaktinizi aldığım için özür dilerim, teşekkür ederim, iyi geceler.
Selam, o fotograftaki keycapsler klavyenin kendi keycapsleri degil, GameRaider PC Single Shot Keycaps seti. Ayriyeten keycaps alinip oyle fotograf cekimi yapilmis. Yoksa sizinki gibi zaten asil urun de.