Bozend

Yetkin
Makaleler
2
Okulda ya da dışarı çıkarken müzik dinlemek için alacağım da bu fiyatlar ne böyle hocam? Ben Türkiye'nin fiyat algısına inanmıyorum. Böyle iPod Shuffle gibi, Nano gibi küçük, kullanışlı olması lazım. Sizce ne almalıyım? Yoksa gidip Galaxy Buds FE alıp telefondan dinlemek daha mı iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda ya da dışarı çıkarken müzik dinlemek için alacağım da bu fiyatlar ne böyle hocam? Ben Türkiye'nin fiyat algısına inanmıyorum. Böyle iPod Shuffle gibi, Nano gibi küçük, kullanışlı olması lazım. Sizce ne almalıyım? Yoksa gidip Galaxy Buds FE alıp telefondan dinlemek daha mı iyi?
Xperia veya Walkman bir cihaz ve kaliteli bir Sennheiser/Sony/IEM kablolu kulaklık al.

Mesela Xperia Z1-Z5, NW-A105, bunlar en alınabilecekler. Xperia cihazların kameraları da çok güzeldir.

Xperia alacaksan amiral gemisi bir cihaz al.

Yeni seri Walkman'lar ve Xperia'lar Android olduğu için YT Music, Spotify vs. kullanılabiliyor.

FiiO cihazlarıda öneririm ancak fiyatları yüksektir.

DSEE HX ile sıkıştırılmış muzikleri Hi-Fi kalitesine getirebiliyor, ClearBass ile tiz ve midleri boğmadan kaliteli bir bass çıktısı veriyor.

iPod'lardan çok daha iyi ses özelliklerine sahipler ve ucuzlar yani. iPod piyasası şişirilmiş durumda.

Ayrıca ense tipi Walkmanlerin BT'li olan versiyonlarınada bakabilirsiniz, Hem BT, hemde 4/8GB depolamaları var. Ayrıca yüzmee için geliştirildiği için waterprooftur bu seri.

Ben kendim için Xperia Z5 ve Sennheiser CX980 kullanıyorum. Mukkemmel diyebilirim. İleride NWWM1AM2 almayı dusunuyorum.

Son düzenleme: