Epic Games iRacing 3 aylık abonelik - 31 TL

Steam yorumlarında birisi "Epic Games'te 3 aylık abonelik 31TL" yazmış. Ben de bunun hakkında konu oluşturayım dedim. En azından denemek isteyen varsa güzel fırsat.

Link: https://store.epicgames.com/tr/p/iracing

Aldım artık 1 senelik, yapacak bir şey yok. Gerçi ama en mantıklısı benim yaptığım oldu sanırım ya. Yılbaşı indirimi bitti mi sonuç olarak eski fiyatlarından almam gerekiyordu.

Aldım artık 1 senelik, yapacak bir şey yok. Gerçi ama en mantıklısı benim yaptığım oldu sanırım ya. Yılbaşı indirimi bitti mi sonuç olarak eski fiyatlarından almam gerekiyordu.

Tam emin değilim. Epic Games'teki fiyat yükselmez herhalde şu ana kadar yükselmediyse ama o da belli olmaz gene tabii. Aboneliği boş ver oyun içi satın alım pahalı aslında

Tam emin değilim. Epic Games'teki fiyat yükselmez herhalde şu ana kadar yükselmediyse ama o da belli olmaz gene tabii. Aboneliği boş ver oyun içi satın alım pahalı aslında

3 aylık aldıktan sonra tekrar alınmıyor, normal fiyattan devam etmeniz gerekiyor. Oda her türlü daha pahalıya geliyor.

Bu oyunu gamepad'le oynayabilir miyim? Yoksa direksiyon seti şart mı?

Bu oyunu gamepad'le oynayabilir miyim? Yoksa direksiyon seti şart mı?
Direksiyon seti bu safer şart gibi gibi. Çünkü buradaki sistem çok hardcore oyuncular da bir o kadar hardcore. Gamepad ile aynı hassasiyeti elde edemezsin, herhangi hamlelerinde bu da gelişimini engeller sağlamaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…