lokomotifci_muhsin Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 217 Beğeniler 237 Yer Moskova Tren Garı 20 Mayıs 2024 #41 Ula ölücek vakitimi buldunuz daha gezmeye gelecektik.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 20 Mayıs 2024 #42 Haberi ilk gördüğümde sormayı unuttum da. Pide ve ayran dağıtıldı mı? Geç mi kaldım yoksa. Sürprizbozan: moderatörlere lütfen artık konuyla alakasız mesajdan ceza vermeyin. Bu yorumumda: Bu kişiyi önemsemediğimden yazdığım bir yazıdır. 598 dedi: Burası çok önemli. Orta doğuda bir şey oluyor, sonra ya doğrudan ya da dolaylı olarak, ucu gelip Türkiye'ye dokunuyor. Sürprizbozan: Resim Eki Görüntüle 48362 Genişletmek için tıkla... Şu fotoğrafı her gördüğümde bir tebessüm ediyorum. Kıbrıs'ı da arkasına bağlamış .
Haberi ilk gördüğümde sormayı unuttum da. Pide ve ayran dağıtıldı mı? Geç mi kaldım yoksa. Sürprizbozan: moderatörlere lütfen artık konuyla alakasız mesajdan ceza vermeyin. Bu yorumumda: Bu kişiyi önemsemediğimden yazdığım bir yazıdır. 598 dedi: Burası çok önemli. Orta doğuda bir şey oluyor, sonra ya doğrudan ya da dolaylı olarak, ucu gelip Türkiye'ye dokunuyor. Sürprizbozan: Resim Eki Görüntüle 48362 Genişletmek için tıkla... Şu fotoğrafı her gördüğümde bir tebessüm ediyorum. Kıbrıs'ı da arkasına bağlamış .
5 598 Becerikli Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 294 Makaleler 2 Çözümler 5 Beğeniler 310 20 Mayıs 2024 #43 Koneko Toujou dedi: Şu fotoğrafı her gördüğümde bir tebessüm ediyorum. Kıbrıs'ı da arkasına bağlamış . Genişletmek için tıkla... Bizim gözümüzde Kıbrıs, Türkiye'nin. Alacağız tabii ki giderken.
Koneko Toujou dedi: Şu fotoğrafı her gördüğümde bir tebessüm ediyorum. Kıbrıs'ı da arkasına bağlamış . Genişletmek için tıkla... Bizim gözümüzde Kıbrıs, Türkiye'nin. Alacağız tabii ki giderken.
KS KS tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 22 Mayıs 2024 #44