İran dini lideri Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'a savaş yetkisini verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Captain Levi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    savaş
Hocam bence 3. Dünya Savaşı çıkmaz, 3-4 tane aşırı güçlü devlet direkt birbiriyle savaşmaz. Soğuk savaş gibi bir şey olur, diğer devletleri savaşa sürüklerlere arkadan destek verirler.

Öyle gözüküyor şimdiye kadar ama belli olmaz.

Hocam bence 3. Dünya Savaşı çıkmaz, 3-4 tane aşırı güçlü devlet direkt birbiriyle savaşmaz. Soğuk savaş gibi bir şey olur, diğer devletleri savaşa sürüklerlere arkadan destek verirler.
3. Dünya Savaşı lafından da nefret ediyorum. Müslümanlara karşı büyük bir soykırım var dünyada (sadece Filistinden bahsetmiyorum) hiçbir ülke ses çıkartmıyor illa 3. Dünya Savaşı diyebilmemiz için ABD'nin Avrupa ülkelerinin mi savaşması gerekiyor? 3. Dünya Savaşı saçma bir kelimedir. Dünya zaten savaş altında Müslümanlar zaten savaş altında ne 3. Dünya Savaşı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de şöyle bir haber gördüm, şov mu gerçek mi bilmiyorum ama.

Neyse en azından savaş çıksa ülkemden kaçacak kadar beter insan değiliz Suriyeliler gibi muammele göreceğimize ölürüz daha iyi.

2. Dünya Savaşı tek bir adam ile başladı. Suudi Arabistan da Müslüman ona bakarsak gayet hayattan memnunlar.

İran ile İsrail'in savaşacağını düşünen var mı cidden? Dışarıdn savaşıyormuş gibi görünüyorlar ama perde arkasını bilemeyiz.

İran genelde tiyatro oynar bu meselelerde, vururum der vurmaz, vuracağız der on tane animasyon yayınlar. Fakat bu sefer kanunname onaylamışlar, çeşitli füzeleri Irak sınırına yaymışlar. Cumartesi günü Yahudiler için Şabattır, çoğu şey yasaktır. Savaş da bunlardan biridir. Muhtemelen Cumartesi gününün girmesini bekliyorlar, 1 saat içinde anlayacağız.
İranın hafife alınmasını tavsiye etmem, envanterlerini ciddi olarak kullanırlarsa dünyayı felakete sürüklerler. Sadece korkaklar, cesur değiller, söylediklerini yapamıyorlar.

Ucu bize girmesin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…