İran dini lideri Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'a savaş yetkisini verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Captain Levi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    savaş
Google mıyım ben?
Şangay Birliğinde olduğunu biliyorsunuz da birliğin amacını mı bilmiyorsunuz? Hocam kusura bakmayın da diğer arkadaş da "Afganistan gibi" söylemini zayıflık olarak algılıyor. İkiniz de bir şey bilmeden sırf laf olsun diye konuşuyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dünyada güç dengesi diye bir şey var. Cepheleşme var. Ukrayna mesela Avrupa'ya kaymak istiyordu. Hatta ABD üssü yapılacaktı. Rusya'nın dibine. Kısa ve öz Rusya da izin vermedi. Aynı şey Orta Doğu'da da geçerli. Kardeşim sen bizden daha bilgisin herhalde. Tarihçi ünvan mı var veya profesör mü oldunuz?

Birçok amacı ve maddeleri var ben bunların hepsini size niye yazayım? Google'a yazabilirsiniz.

Şunu da paylaşayım.

Takmayın bu kadar ya boşuna tartışmayın İran kendi hatasına kendi düştü. Prova olur biter takmayın.

Okuduğunu anlayamıyorsun kardeşim. Rastgele bir tarafından bir şey uydurup onu ben söylemişim gibi düşünüp bana muhalefet ediyorsun. Ayrıca evet, senden çok daha bilgiliyim o kesin. Kaldı ki dünyadaki kutuplaşma körü körüne bağlı olan bir kutuplaşma değil. Orta Doğu'daki hiç bir devlet karşısında Avrupa veya Amerikayı görmek istemiyor. Hepsi paşalar gibi boyun eğiyor. İranın İsrail ile savaşı demek Amerika'nın ekmeğine yağ sürmek demek. Hala daha böyle olası bir savaşı İran'ın kazanabileceğini mi savunuyorsun?

Bir şey olmayacak herhâlde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…