Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 10 Mart 2026 #1 Ne düşünüyorsunuz?
mstfaozder Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 296 Çözümler 1 Beğeniler 197 10 Mart 2026 #2 Geniş kapsamlı araştırma: ''tüh yaw yAnliS qoNderdiQ nE deSek''.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 10 Mart 2026 #3 Aynen kral. Sürprizbozan
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 10 Mart 2026 #4 @michaelscofield, ben doğru olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Karşınızda ABD varken sence niye Türkiye'yi/NATO'yu karşısına alsın? ABD'nin veya İsrail'in savaşa çekmek için yaptığı düzenbazlık olduğu açık değil mi ?
@michaelscofield, ben doğru olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Karşınızda ABD varken sence niye Türkiye'yi/NATO'yu karşısına alsın? ABD'nin veya İsrail'in savaşa çekmek için yaptığı düzenbazlık olduğu açık değil mi ?
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.740 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.829 10 Mart 2026 #5 Nefs İlmi dedi: @michaelscofield, ben doğru olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Karşınızda ABD varken sence niye Türkiye'yi/NATO'yu karşısına alsın? ABD'nin veya İsrail'in savaşa çekmek için yaptığı düzenbazlık olduğu açık değil mi ? Genişletmek için tıkla... Orta Doğu'daki herhangi bir ülkenin bilim, akıl, mantık ve liyakat ile hareket ettiğini ne zaman gördünüz ki? Gayette yapmışlardır.
Nefs İlmi dedi: @michaelscofield, ben doğru olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Karşınızda ABD varken sence niye Türkiye'yi/NATO'yu karşısına alsın? ABD'nin veya İsrail'in savaşa çekmek için yaptığı düzenbazlık olduğu açık değil mi ? Genişletmek için tıkla... Orta Doğu'daki herhangi bir ülkenin bilim, akıl, mantık ve liyakat ile hareket ettiğini ne zaman gördünüz ki? Gayette yapmışlardır.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 10 Mart 2026 #6 Cruslan dedi: Orta Doğu'daki herhangi bir ülkenin bilim, akıl, mantık ve liyakat ile hareket ettiğini ne zaman gördünüz ki? Gayette yapmışlardır. Genişletmek için tıkla... Hiçbir rasyonel ifade göremedim şu mesajda.
Cruslan dedi: Orta Doğu'daki herhangi bir ülkenin bilim, akıl, mantık ve liyakat ile hareket ettiğini ne zaman gördünüz ki? Gayette yapmışlardır. Genişletmek için tıkla... Hiçbir rasyonel ifade göremedim şu mesajda.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.740 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.829 10 Mart 2026 #7 Nefs İlmi dedi: Hiçbir rasyonel ifade göremedim şu mesajda. Genişletmek için tıkla... Ben de onu diyorum. Komutanları ve askerleri torpille o makamlara getirilen İran ordusu'nun akıl ve mantıkla hareket edemeyeceği en baştan belli.
Nefs İlmi dedi: Hiçbir rasyonel ifade göremedim şu mesajda. Genişletmek için tıkla... Ben de onu diyorum. Komutanları ve askerleri torpille o makamlara getirilen İran ordusu'nun akıl ve mantıkla hareket edemeyeceği en baştan belli.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 10 Mart 2026 #8 Cruslan dedi: Ben de onu diyorum. Komutanları ve askerleri torpille o makamlara getirilen İran ordusu'nun akıl ve mantıkla hareket edemeyeceği en baştan belli. Genişletmek için tıkla... Ben size diyorum. Rasyonel ifade yok diye.
Cruslan dedi: Ben de onu diyorum. Komutanları ve askerleri torpille o makamlara getirilen İran ordusu'nun akıl ve mantıkla hareket edemeyeceği en baştan belli. Genişletmek için tıkla... Ben size diyorum. Rasyonel ifade yok diye.
ogzhn Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 315 Çözümler 4 Beğeniler 350 10 Mart 2026 #9 Bence Iran komuta icerisinde fikir ayriliklari yasiyorya da Mossad ajanlari hala iceride. Birincisi daha mantikli geliyor.
Bence Iran komuta icerisinde fikir ayriliklari yasiyorya da Mossad ajanlari hala iceride. Birincisi daha mantikli geliyor.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.740 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.829 10 Mart 2026 #10 Nefs İlmi dedi: Ben size diyorum. Rasyonel ifade yok diye. Genişletmek için tıkla... İran bu füzeyi Türkiye'ye bilerek ve isteyerek atmıştır. Torpille getirilen komutanlar hiçbir şey umrunda olmadan NATO'yu karşısına almaya dünden razı. Giren-çıkan onlara değil zateni.
Nefs İlmi dedi: Ben size diyorum. Rasyonel ifade yok diye. Genişletmek için tıkla... İran bu füzeyi Türkiye'ye bilerek ve isteyerek atmıştır. Torpille getirilen komutanlar hiçbir şey umrunda olmadan NATO'yu karşısına almaya dünden razı. Giren-çıkan onlara değil zateni.