İran'ın eski Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölmesi sizce tesadüf mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
Makaleler
1
Yer
Mersin
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz yakın bir zamanda İran'ın Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi helikopter kazası yaptı ve öldü. Bunları zaten konuşmuştuk; hatta “Azerbaycan mı yaptı?” diye de tartışılmıştı. Çünkü kazadan 1 gün önce veya çok yakın bir zamanda, tam emin değilim süreyi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile görüşmeler yapılmış. Ve şu an seçimleri Azerbaycan kökenli bir başkan kazanmış. Yani sizce bunların hepsi planlı değil miydi? Bunlar neden medyada bağdaştırılarak bahsedilmiyor? Veya bahsediliyor da ben mi görmedim? Yeni seçilen Cumhurbaşkanı'nın daha iyi olduğunu ve herkese özgürlük tanıyacağını duymuştum, bu iyi. Ben sadece olay üzerinde konuşuyorum; yeni gelen adamın iyi veya kötü olmasıyla alakalı değil.

Yeni cumhurbaşkanı kürtçü, muhtemelen k*rdistan projesi için getirilmiştir. Ama İran'da zaten benim bildiğim kadarıyla bütün güç Humeyni de. Bizdeki İçişleri bakanının değişmesi ülkeyi ne kadar etkilerse onlarda da o kadar etkiler.

Ortodoks ülkeler haricinde hiçbir ülkenin ne omurgası var, ne de şerefi hepsi çıkara göre hareket ediyor. Ne milli ne de dini olarak hiçbir değere sahip çıkmıyorlar.

Suikast olduğunu düşünmüyorum ama gene de fark etmez, boşun tekiydi. Ölümü İran'da bile doğru düzgün gündem olmadı. 1-2 gün bir şok geçirdiler, ertesi gün devam. Muhtemelen bizim ülkede daha uzun süre gündemde kalmıştır.

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz yakın bir zamanda İran'ın Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi helikopter kazası yaptı ve öldü. Bunları zaten konuşmuştuk; hatta “Azerbaycan mı yaptı?” diye de tartışılmıştı. Çünkü kazadan 1 gün önce veya çok yakın bir zamanda, tam emin değilim süreyi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile görüşmeler yapılmış. Ve şu an seçimleri Azerbaycan kökenli bir başkan kazanmış. Yani sizce bunların hepsi planlı değil miydi? Bunlar neden medyada bağdaştırılarak bahsedilmiyor? Veya bahsediliyor da ben mi görmedim? Yeni seçilen Cumhurbaşkanı'nın daha iyi olduğunu ve herkese özgürlük tanıyacağını duymuştum, bu iyi. Ben sadece olay üzerinde konuşuyorum; yeni gelen adamın iyi veya kötü olmasıyla alakalı değil.
Bunun tesadüf olduğuna inanan varsa Amerikalıların her savaşın gizlice veya açıkça ön planda olmasınında tesadüf olduğuna inanıyorlardır.

Rusya federasyonu, Sırbistan, Gürcistan, Romanya vs. Tabi Yunanistan ve Ukrayna gibi batı köpeği olan ülkelerde var.
İşte bu yüzden Doğu Avrupa gerçek hristiyan Avrupasıdır.

Sosyokültürel, sosyoekonomik arkaplanları birbirine yakın olsa da İranlı bir kaç aile tanıyorum. Hepsinin dediği şey ortak; İran kendi içinde öldürdü.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt