Iris Xe ile oyun oynanır mı?

Spider-Man 2 imkansız gibi bir şey hocam GTX 1050 bile zar zor 720p 30 50 arası açıyor. Ben kasamda RTX 2060 ile oynadığımda VRAM'den kaynaklı yarım saatte bir crash alıyorum.
Iris Xe'de zaten GTX 1050 ile denk biraz.

Hatta ekstra olarak bu kart ile ortalama 45-50 FPS FC 25 oynamışlığım var.

Iris Xe'de zaten GTX 1050 ile denk biraz.

Bahsettiğim kart kasa sürümü yalnız yoksa Iris Xe, GTX 1050 laptop sürümünü bile işlemci gibi artılarla ezer fakat masaüstü bir karta göre ışıklandırma konusunda patlar. Oynamak için ya nexus tarzı yerlerden düşük grafik paketleri lazım ya da 480p falan anca kaldırır. İsterseniz deneyebilirim taşınabilir SSD'de mevcut oyun.

Sorunun ucu çoook açık.
Oyun var, oyun var. Beklenti var, beklenti var.

1080P beklemeyin, 720P'de orta şeker bir deneyim verir.

Ayrıca VRAM problemi olup olup duruyordu, nedenini anlamadığım bir şekilde.

Half Life 2 gibi oyunları oynatır. 1080p CS2 gibi oyunlarda 100 FPS zor ki alsan da o hissi vermez sana tecrübe ettiğim için biliyorum. Iris Xe oyun için tasarlanmadı.

Şu Huawei laptoplar hoşuma gitmişti. Tüh.
Ben de masaüsti sistem toplamadan önce MSI Iris Xe laptop almıştım. İki de oyun oynarım diye. Laptop sonra ofis laptopu oldu benim için. RX 7700 XT sisteme geçince de dünya var mış dedim.

Ben de masaüsti sistem toplamadan önce MSI Iris Xe laptop almıştım. İki de oyun oynarım diye. Laptop sonra ofis laptopu oldu benim için. RX 7700 XT sisteme geçince de dünya var mış dedim.
Benim masaüstü var Allah'tan. Paramı kazanmaya başlarsam almayı düşünüyorum bir laptop.

Iris Xe ile Minecraft 8 Chunk'da 60 FPS'e sabitledim. Bir de super Tux Kart'ta tüm ayarları fulledim. (benim oynayacağım Max oyunlar. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…