Merhaba, bilgisayarı toplayalı yaklaşık 1.5 - 2 ay kadar oluyor ve topladığım günden beri ara ara başlıktaki mavi ekran hatasını alıyorum. Windows 10 ve Windows 11 denedim fakat sonuç değişmedi. Güncel olarak Windows 11 kullanıyorum. Minidump dosyalarını MediaFire olarak paylaştım, şimdiden teşekkürler.
Get the latest official Advanced Micro Devices (AMD) Crash Defender system drivers for Windows 11, 10, 8.1, 8, or 7. Update drivers using the largest database.
Hocam sanırım problem iGPU. Normal şartlarda kapalıydı bir süredir mavi ekran almıyordum, geçen haftaki BIOS güncellemesinden dolayı otomatik açılmış onu fark ettim. Dün öğlen saatlerinde kapatıp denemek istedim, henüz mavi ekran almadım bilginiz olsun.
İstisna çıktısında güvenlik kontrolü hatası veya yığın arabelleği taşması açıklaması var. Öncelikle aygıt yöneticisinde arıza aygıt var mı ona bakın. Yoksa büyük ihtimalle Windows sürücüleri sorun olmuş olabilir. Bir daha mavi ekran yaşarsanız atın şu anlık sistemi kullanmaya devam edin.
Kendi kurduğum yok, hali hazırda Windows ile birlikte kurulu gelen varsa bilmiyorum. Bu arada sistemi ilk topladığım gün Windows 11 kurup mavi ekran hataları alınca temiz bir şekilde Windows 10 yükledim, birkaç gün sonrasında yine hata almıştım bilginiz olsun. En son Windows 11'e döndüğümden bu yana 1 ay kadar geçti sanırsam, son bir haftadır mavi ekran almaya tekrar başladım.
@Shitric hocam nedense modülde hala Logitech ve ses sürücüleri ile ilgili modüller var. Bunları güncelle. Hatta gereksizleri kaldır. Bir de bu mavi ekranlar ne zaman başladı herhangi bir güncelleme olur başka bir şey?