İş yeri için donma/lag yapmayan uygun fiyatlı masaüstü bilgisayar önerisi

Drwenski

Uzman
Merhaba arkadaşlar, iş yerindeki bilgisayarlar aşırı yavaşladığı için 4 adet masaüstü bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum. Kullanımda ağır programlar yok ama donma/kasma yapmaması gerek. Kullandığımız tek program MyeStandart yazılımı. Özellikle bu programda stok falan çağırdığım zaman bazen çok bekletiyor. Tercihim hazır kasa, hatta bu iş yerleri için ufak yapılan tarzlardan olabilir. Bütçe çok uçuk değil ama ucuz olsun diye sorun yaşamak da istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda net bir şey yok hocam açıkçası. Forumda dolaşırken Ryzen 3 3200G + 8GB Ram + A520M önerisi gördüm. Parçaları tek tek toplayınca ortalama 11.000-11.500₺ oluyor. Yani 10.000-15.000₺ olabilir.

Aklımda net bir şey yok hocam açıkçası. Forumda dolaşırken Ryzen 3 3200G + 8GB Ram + A520M önerisi gördüm. Parçaları tek tek toplayınca ortalama 11.000-11.500₺ oluyor. Yani 10.000-15.000₺ olabilir.
O bütçe için dediğiniz mantıklı ama 3200G sıfırı hala var mı bilmiyorum. 2. el olarak alma imkanınız varsa bütçe dahilinde mantıklı ve fazlasıyla işinizi görür.

O bütçe için dediğiniz mantıklı ama 3200G sıfırı hala var mı bilmiyorum. 2. el olarak alma imkanınız varsa bütçe dahilinde mantıklı ve fazlasıyla işinizi görür.
Varmış hocam 3.500₺'ye ama 2.ele bakmak lazım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…