X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 14 Ağustos 2025 #21 Buna Windows kurulur. Mac iyi güzel ama Windows'dan devam. Yurduma ihanet etmem.
2 23894 Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 173 Beğeniler 82 14 Ağustos 2025 #22 Xudayar_Mirzayev dedi: Buna Windows kurulur. Mac iyi güzel ama Windows'dan devam. Yurduma ihanet etmem. Genişletmek için tıkla... Bro o işler öyle olmuyor maalesef Sırf işim için aldım şarjı uzun gitsin ve şarjı takılı olmadığında aynı performansı versin diye, windowsun yemesi gereken çok ekmek var daha.
Xudayar_Mirzayev dedi: Buna Windows kurulur. Mac iyi güzel ama Windows'dan devam. Yurduma ihanet etmem. Genişletmek için tıkla... Bro o işler öyle olmuyor maalesef Sırf işim için aldım şarjı uzun gitsin ve şarjı takılı olmadığında aynı performansı versin diye, windowsun yemesi gereken çok ekmek var daha.
Cpt Price Yetkin Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 334 Çözümler 1 Beğeniler 206 14 Ağustos 2025 #23 Elma ısıran dedi: Stabilite ve sorunsuzluk… Büyük konfor sağlıyor iş için. Neden bağımlısınız? Sizin işiniz nedir? Konu oyunlarda haklısınız ona bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Sabahtan akşama kadar localde kod çalışıyor arkada uzak masaüstü bağlantısı yapıyorum 1.5 günde 1 şarja takıyorum. Cidden Windows laptop kullananlara sabır diliyorum büyük dertmiş.
Elma ısıran dedi: Stabilite ve sorunsuzluk… Büyük konfor sağlıyor iş için. Neden bağımlısınız? Sizin işiniz nedir? Konu oyunlarda haklısınız ona bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Sabahtan akşama kadar localde kod çalışıyor arkada uzak masaüstü bağlantısı yapıyorum 1.5 günde 1 şarja takıyorum. Cidden Windows laptop kullananlara sabır diliyorum büyük dertmiş.