IT Tools - Handy online tools for developers belli başlı encrypted decrypted işleri yapacaksanız işe yarar bir web sitesi. Ancak decrypt keyini bilmeniz gerek. Ayrıca pek çok işlevi daha var.
AppOnFly Windows VPS & Cloud Gaming 15-20 dakikalığına VPS'ye ihtiyacınız olduğunda ücretsiz kullanabilirsiniz. Üstelik login olma gibi bir derdiniz de yok.
ninite.com'u unutmayalim. Bir bilgisayari formatladiniz diyelim. İhtiyaciniz olan uygulamalari bu siteden secip teker teker indirmek yerine paket seklinde indirebilirsiniz.
ninite.com'u unutmayalim. Bir bilgisayari formatladiniz diyelim. İhtiyaciniz olan uygulamalari bu siteden secip teker teker indirmek yerine paket seklinde indirebilirsiniz.
Tabii sizin karariniz ama bu siteyi 2017'de falan kullanmaya başladım 7 senedir kullanıyorum. Tabii ben yine sorumluluk kabul etmem ama Windows 7-8-8.1-10-11 butun kurdugum bilgisayarlarda programlari buradan indirdim.
Lyrics Translations bu siteyle de herhangi bir şarkının sözlerinin translate edilmiş halini bulabilirsiniz.
Online Sequencer de ekleyelim, yüzlerce beat'e online olarak düzenleme yapabiliyorsunuz. Hatta bazı şarkılar da var. Kendi beat'inizi sıfırdan da yapabilirsiniz.