Rehber İşe yarar Web siteleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7486
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 757
  • Etiketler Etiketler
    web

7486

Başarılı
IT Tools - Handy online tools for developers belli başlı encrypted decrypted işleri yapacaksanız işe yarar bir web sitesi. Ancak decrypt keyini bilmeniz gerek. Ayrıca pek çok işlevi daha var.

AppOnFly Windows VPS & Cloud Gaming 15-20 dakikalığına VPS'ye ihtiyacınız olduğunda ücretsiz kullanabilirsiniz. Üstelik login olma gibi bir derdiniz de yok.

FREE Online AI Tools for Coding: Best AI Website for Programming bildiğimiz kod yazdırma yapay zekası. Pek de başarılı değil ama.

https://flowgpt.com/ bir sürü modlanmış yapay zeka bulunan web sitesi. İçerisinde uygunsuz içerikli olabilenler de var. Dikkatli olunuz.

Wojak Studio sosyal medyada gördüğünüz wojak karakterlerini tasarlamayı sağlayan web sitesi.

AI Dungeon yapay zeka ile güçlendirilmiş basit web oyunları.

Hack The Box: The #1 Cybersecurity Performance Center siber güvenlik öğrenmek isteyenler için bir öğrenme platformu.

TryHackMe | Cyber Security Training bu da bir diğer siber güvenlik öğrenme platformu.

Test Linux distros online - DistroSea Bu da herhangi bir linux dağıtımını online bir şekilde denemenize olanak sağlıyor.

Evet arkadaşlar, bu kadardı. Sizin de bildiğiniz güzel siteler varsa aşağıya atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlginç bilimsel makaleler, araştırmalar ve konuların paylaşıldığı basit bir arayüze sahip kullanışlı bir site.

ninite.com'u unutmayalim. Bir bilgisayari formatladiniz diyelim. İhtiyaciniz olan uygulamalari bu siteden secip teker teker indirmek yerine paket seklinde indirebilirsiniz.

ninite.com'u unutmayalim. Bir bilgisayari formatladiniz diyelim. İhtiyaciniz olan uygulamalari bu siteden secip teker teker indirmek yerine paket seklinde indirebilirsiniz.
Hiç güvenilir gelmedi. Onun yerine github'daki bu tarz programları tercih ederim.

Hiç güvenilir gelmedi. Onun yerine GitHub'daki bu tarz programları tercih ederim.

Tabii sizin karariniz ama bu siteyi 2017'de falan kullanmaya başladım 7 senedir kullanıyorum. Tabii ben yine sorumluluk kabul etmem ama Windows 7-8-8.1-10-11 butun kurdugum bilgisayarlarda programlari buradan indirdim.

Lyrics Translations bu siteyle de herhangi bir şarkının sözlerinin translate edilmiş halini bulabilirsiniz.

Online Sequencer de ekleyelim, yüzlerce beat'e online olarak düzenleme yapabiliyorsunuz. Hatta bazı şarkılar da var. Kendi beat'inizi sıfırdan da yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…