Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanxmiaa

Becerikli
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar format atacağım, sistemi yükselttim. BIOS'ta iki seçenek var; işlemcinin dahili grafiğini devre dışı bırakmak için bir dGPU only sayfası, bir de direkt Integrated Graphics. İkisi arasındaki fark nedir?

Çözüm
Arkadaşlar format atacağım, sistemi yükselttim. BIOS'ta iki seçenek var; işlemcinin dahili grafiğini devre dışı bırakmak için bir dGPU only sayfası, bir de direkt Integrated Graphics. İkisi arasındaki fark nedir?

1772902282053.webp

Bu tek başına yeterli, Discrete GPU ile işin yok ekstra.

Mantık aynı, bir ayar farklı isimde birden fazla yerde bulunabiliyor. iGPU Disabled tek başına yeterli tüm kartlarda.

Integrated Graphics Disabled yapman yeterli. Search'ten arayıp kapatabilirsin. Fast Boot ayarı da kapalı kalsın, şimdilik EXPO açık dursun. @elninolaz 'ın OC profili denersin A-die için.

dGPU Only ellemene gerek yok, iGPU Disabled yapman kafi.

1772902282053.webp

Bu tek başına yeterli, Discrete GPU ile işin yok ekstra.

Mantık aynı, bir ayar farklı isimde birden fazla yerde bulunabiliyor. iGPU Disabled tek başına yeterli tüm kartlarda.

Çözüm