Kral, bu tür şeylerin hepsi yalan dolan. Ancak kimileri tuhaf sorunlar yaşıyor ve bazı ayarlar sayesinde bu kalibre oluyor ve FPS olması gereken değere ulaşıyor; insanlar da bunu "AA FPS'im arttı" diye algılıyor. Akıl var, mantık var; bu denli bir FPS artışı sağlayan tipler kendilerini hiç yormasınlar, gitsinler Microsoft'a da NVIDIA'da teknisyen olsunlar. Neden kendilerini ucuz YouTube içerik videoları ile yoruyor bu sözde bilmişler? Tüm problemler aslında özellikle yüksek FPS oyunlarda yaşanılan mermi isabet oranı ve senkronizasyon düzeni. Bunlar normalse, geriye kalan tek şey var, oda olan gecikme değerini biraz daha düşürmek olur ama çok dikkatli olmak gerek; özellikle RAM timing'leri ile ayar yapanlar için diyorum, en ufak yanlış ve kararsızlık özellikle başta mermi isabet oranı dengesini bozar. Konu bu kadar. Fazla FPS almak tam anlamıyla bir saçmalık demektir. Bunun için sistem parçaları satın almanız gerek.
Bu arada "optimize" kelimesinide araştırın
Ben 2 sene öncesine kadar optimizasyon işi yapıyordum. Ortalıkta "Tweakerım" diye gezinen ucuz kişilere göre işim çok sağlamdı. Çünkü var olan sistem gecikmesini en kötü gereken standartlara getirmek için uğraşıyordum, ve extra olarak stabil olarak bir tık daha düşük gecikme sunuyordum. FPS hiç değişmiyordu, aksine %90 aldıkları FPS'e göre %5 düşüyordu, ama millet yaptığım bu ayarlardan sonra tapıyordu bana, sabahın köründe bile arayan insanlar oluyordu. Ve sonra şimdi bile bu sefer ortalıkta yine "Optimizer" diye gezmeye başladılar. Bir çocuk var 4.500 TL alıyor. Yaptığı şeyler o kadar saçma ki...Hele ki Windows regedit ile...Ve plesabo etkisi yaşayan çaresiz kullanıcılar bu parayı o kişiye ödüyorlar. Sırf var olan FPS değerini bir şekilde görebilmek için
)) Gerçekten fiyasko durumlar bunlar.
Çok güzel bir başka YouTube videosu..Bu arada uzun yazılı yorum bana ait. Varsa aksini ispat edenler tartışabiliriz
Free 200FPS nedir ya haha.