İşlemci pini yamulduktan sonra bilgisayar açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskiprinter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 595
  • Etiketler Etiketler
    gelir
Tekrar burnumla düzeltmeye çalıştım ama olmuyor.
Burnunla değil de normal insanlar gibi elinle düzeltmeyi denedin mi?

Ek olarak şunu sormak istiyorum; termal macunun kokusunu sevdiysen neden macun sürdüğün tarafı değil de pinlerin olduğu tarafı kokladın? Tamamen meraktan.

Sağ ayak parmağınızla yapsaydınız düzelirdi(!).

Bazı bilgisayarcılar yapabilir, evet. Duruma göre eğer tam düzeltemediyseniz tam düzeltilirse açılabilir. Lehim işlemi de yapılabilir.

Burnunla değil de normal insanlar gibi elinle düzeltmeyi denedin mi?
Öyle oldugu icin öyle düzeltmeye calıstım. Denerim.

Driver güncel mi? BIOS Update'lerinden dolayı da olmuş olabilir düzelttiysen PIN'i çalışması lazım.

Driver'ım güncel, ekran kartı driverım güncel, BIOS'u güncelleyemiyorum. PC kapalı.

İnsanlık hali olur öyle şeyler herkes istemiştir işlemciyi koklamayı (!). İşlemcinin garantisi duruyorsa servise gönderin burnunuzla tekrar düzeltmekle uğraşmayın yoksa büyük bir felaket söz konusu..

Pinlere de tasıp gelmis. Temizledim ama yine koklayip son kontrol ettim. Durum böyle.

Üstüne Uranyum-235 koyup UV ışığı yansıtırsanız pimi yerine getirirsiniz, sonra da sağlamlaştırmak için bir nötron gönderirseniz fabrikanın yaptığından bile sağlam olur (!).

Servise gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…