Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
HY 510 bile sürmüş olabilir. Ayrica bakim yapmaktan zarar gelmez, güzel bir termal pedle cihaz yeniden eski günlerindeki serinliğine kavuşur. Bu arada hani içinizde şüphe kalmasın diye diyeyim, CPU fanı çok kolay bozulan bir parça değil. 15-20 yıllık bilgisayarlarınki hala çalışıyor.
HY 510 bile sürmüş olabilir. Ayrica bakim yapmaktan zarar gelmez, güzel bir termal pedle cihaz yeniden eski günlerindeki serinliğine kavuşur. Bu arada hani içinizde şüphe kalmasın diye diyeyim, CPU fanı çok kolay bozulan bir parça değil. 15-20 yıllık bilgisayarlarınki hala çalışıyor.
Uygulanmasının kolaylığı açısından macun yerine laptoplarda macun ped öneririz. Ayrıca pump out riski de minimize edilmis olur.
Elbette haklısınızdır. Fakat ben laptopuma çok güvenmiyorum. Aldığım günden beri 70 den fazla mavi ekran almışımdır. Donanım yetersizliğinden kaynaklı muhtemelen çoğu.Yinede teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
@Bronzen, ben teşekkür ederim. Başka bir sorunuz olursa biz ve diğer forumdaşlar buradalar. Her türlü yardımcı olmaya çalışırız. Mavi ekran hataları için de mutlaka konu açın, donanım yetersizliği deyip geçmeyin.