nastuec Uzman Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 227 Beğeniler 173 27 Nisan 2024 #1 Merhaba dostlar, öncelikle iyi Sosyaller işletim sistemini açık modda kullanan arkadaşlar var peki nasıl kullanabiliyorsunuz? Gözünüz parlamıyor mu?
Merhaba dostlar, öncelikle iyi Sosyaller işletim sistemini açık modda kullanan arkadaşlar var peki nasıl kullanabiliyorsunuz? Gözünüz parlamıyor mu?
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 27 Nisan 2024 #2 nastuec dedi: Merhaba dostlar, öncelikle iyi Sosyaller işletim sistemini açık modda kullanan arkadaşlar var peki nasıl kullanabiliyorsunuz? Gözünüz parlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kişisel bir tercih tamamen. Adam belki ışığın altında bilgisayar kullanıyordur, o kadar ışığın arasında temam da beyaz olsun diyordur.
nastuec dedi: Merhaba dostlar, öncelikle iyi Sosyaller işletim sistemini açık modda kullanan arkadaşlar var peki nasıl kullanabiliyorsunuz? Gözünüz parlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kişisel bir tercih tamamen. Adam belki ışığın altında bilgisayar kullanıyordur, o kadar ışığın arasında temam da beyaz olsun diyordur.
A agg1401 Ziyaretçi 27 Nisan 2024 #3 Ben Linux kullandığım için, bazen canım açık renk çekiyor. O zaman her şeyi açık renk yapıyorum. Bir süre kullandıktan sonra, o canımın çekmesi bitince koyu renklere geri dönüyorum.
Ben Linux kullandığım için, bazen canım açık renk çekiyor. O zaman her şeyi açık renk yapıyorum. Bir süre kullandıktan sonra, o canımın çekmesi bitince koyu renklere geri dönüyorum.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 27 Nisan 2024 #4 Çoğu zaman hoşuma gittiği için kullanıyorum ama bazen ders yaparken uykumu kaçırsın diye özellikle beyaz moda alıyorum.
Çoğu zaman hoşuma gittiği için kullanıyorum ama bazen ders yaparken uykumu kaçırsın diye özellikle beyaz moda alıyorum.
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 27 Nisan 2024 #5
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 27 Nisan 2024 #6 Gündüz açık, akşam karanlık modda kullanıyorum. Gündüz karanlık modda kullanmak çok saçma ve kötü geliyor.
Gündüz açık, akşam karanlık modda kullanıyorum. Gündüz karanlık modda kullanmak çok saçma ve kötü geliyor.
Llama Yetkin Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 692 Çözümler 7 Beğeniler 689 27 Nisan 2024 #7 EsatKa dedi: Gündüz açık, akşam karanlık modda kullanıyorum. Gündüz karanlık modda kullanmak çok saçma ve kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Neden saçma geliyor hocam ?
EsatKa dedi: Gündüz açık, akşam karanlık modda kullanıyorum. Gündüz karanlık modda kullanmak çok saçma ve kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Neden saçma geliyor hocam ?