İşsiz birisi kredi kartı limiti nasıl arttırabilir?

Makaleler
2
Bonus Genç kredi kartım var. Zamanında aptallık edip limitini 5000 TL’den 1000 TL’ye düşürdüm, ancak şu an hiçbir limit artırma talebim onaylanmıyor. Kartı çıkardığım dönemde sigortalı bir işte çalışıyordum, ancak şu an işsizim ve aile harçlığı dışında gelirim yok. Bu limiti artırmamın bir yolu var mı? Otomatik limit artırımı açık, ancak yaptığım alışverişler genelde 1000 TL civarında olduğu için sanırım hiç yükselmedi. Bunu nasıl artırabilirim? Şubeye gitsem işlem yaparlar mı? Benden herhangi bir belge isterler mi?

Bundan dolayı muhtemelen. Ben de işsizim, hiç uzun süre çalışmadım. 6+ yıllık hesabın limitini 130 bine çıkarayım mı diye sorup duruyor sürekli. Ama ben elime geçen her parayı direkt karta atıyorum, kart ile alışveriş yapıyorum hep. Özellikle son 2 senedir nakit kullanmıyorum desem yeridir. Onun da etkisi olabilir.

Bundan dolayı muhtemelen. Ben de işsizim, hiç uzun süre çalışmadım. 6+ yıllık hesabın limitini 130 bine çıkarayım mı diye sorup duruyor sürekli. Ama ben elime geçen her parayı direkt karta atıyorum, kart ile alışveriş yapıyorum hep. Özellikle son 2 senedir nakit kullanmıyorum desem yeridir. Onun da etkisi olabilir.
Birkaç tane daha böyle öneri gördüm, artık tüm harcalamaları kredi kartından yapacağım.

Birkaç tane daha böyle öneri gördüm, artık tüm harcalamaları kredi kartından yapacağım.
Benim de anca 9 aylık falan kredi kartına alışveriş yapıyorum banka hesabında 50-60k para giriş çıkışı oluyor ama cırt. Biraz zamanın geçmesi lazım ve düzenli alışveriş yapmak falan lazım. Kredi notun kaç o önemli limit arttırırken ona bakıyorlar.

Kart harcamalarını yükseltirsen bankanın gözüne girersin böylece limit verebilirler. Bazıları ise babanın geçmeyeceği kıyağı geçip onlarca kat limit tanımlayabiliyor.

Benim de anca 9 aylık falan kredi kartına alışveriş yapıyorum banka hesabında 50-60k para giriş çıkışı oluyor ama cırt. Biraz zamanın geçmesi lazım ve düzenli alışveriş yapmak falan lazım. Kredi notun kaç o önemli limit arttırırken ona bakıyorlar.
Oo ben en fazla 2000tl harcayabiliyorum, kredi notum kaç bilmiyorum, bakmak için para ödemek lazımdı sanırım.

Kart harcamalarını yükseltirsen bankanın gözüne girersin böylece limit verebilirler. Bazıları ise babanın geçmeyeceği kıyağı geçip onlarca kat limit tanımlayabiliyor.

Hangi banka onlar? Bilgisayar için parça alacağım, 1000TL limit bu devirde hiçbir şeye yetmiyor, bonus genç dışında birkaç tane daha gençlere özel kredi kartı vardı sanırım.

Güncelleme: bugün 1000tl lik alışveriş yaptım ve 3d secure kısmında "bu işlemden sonra bakiyeniz çok düşük seviyeye inecektir, isterseniz limitinizi 2000tl yapabiliriz" diye bir onay kutusu çıktı ve direkt onayladım. Sonra sms ile "gelirinize istinaden limitiniz 3000tl olmuştur" diye sms geldi, çok şükür arttı şu limit.

Geri
Yukarı Alt