İstanbul Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Daha havlu attığımızı sanmıyorum.
Hocam aradaki puan farkı 10 oldu. Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş'a göre çok çok üstün durumda. Fenerbahçe ve Galatasaray, Anadolu takımlarına karşı kolay kolay puan bırakmıyor. Bu puan farkının kapanması pek mümkün değil. Galatasaray 4-5 maç kaybedecek de Beşiktaş önüne gelen her maçı kazanacak da... Senin yedek kulübünde oyuna girip maça etki edecek bir tane oyuncun yok. Alıntıladığınız mesajda haksız olan tek bir konu yok bu arada.

Ben de koyu Beşiktaşlıyım ama gerçekçi bakmak lazım, bu puan farkı kapanmaz. Kadro planlaması rezalet. Koskoca Beşiktaş'ın kadrosunda sadece 1 tane kanat oyuncusu var, o da üretken değil. Oradan buradan devşirme oyuncularla kanat yaratmaya çalışıyoruz. Takımdaki tek hızlı topçu Rafa Silva. O da tek başına nereye kadar? Immobile sakatlandı, yedek forvet yok. Mustafa Erhan iyi oyuncu, geleceği de parlak ama henüz bu seviyede değil. Rakibin Osimhen, Icardi, Batshuayi yaparken sen Mustafa Erhan diyorsun.

Daha havlu attığımızı sanmıyorum, her şeyde bir sallamaktan başka işiniz yok sanırım.

Ben gördüklerimi söylüyorum. Öyle sallıyorsun falan olmuyor, terbiye sınırlarını aşmayalım.

Yazdım yazdım sildim. Gerçi banane abi. Bir Galatasaray'lı olarak durumunuzdan çok memnunum. İstediğinizi diyebilirsiniz. Teşekkürler.

85 dakika Mario oynatan hocanın suçuda var ancak en büyük suçlu:

1731265976106.png

Beşiktaş'a çok sağlam kanat oyuncuları lazım. Bizim kanatlar sanki ön libero gibi pas atıyor sadece öyle kanat mı olur rezalet . Çalım atması hızlı olması lazım bir kanatın. Saint Maximen tarzı bir oyuncu bulmaları lazım sağ tarafa. Belki sol bek alınıp Masuaku sola atılabilir.

Şampiyon Galatasaray her şey önceden belli.
Öyle bir şey yok. Adamlar 100 milyonluk forvet alıyor, iyi oyun oynuyor sen de öyle olacaksın. Hakemler bazen onların lehine fazla karar verebiliyor ama bu bir sebep değil 3 büyüklere karşı böyleler. Şu an Galatasaray ilk 11'ine Beşiktaş'tan bir tane bile oyuncu almaz. Belki Fener'den San Maximen alır o kadar. Her şey önceden belli demenizi yapı var filan diyenler gibi düşündüğüm için bu cevabı verdim. Diğer takımlar kötü ondan belli ise problem yok.

Ben gördüklerimi söylüyorum. Öyle sallıyorsun falan olmuyor, terbiye sınırlarını aşmayalım.

Yazdım yazdım sildim. Gerçi banane abi. Bir Galatasaray'lı olarak durumunuzdan çok memnunum. İstediğinizi diyebilirsiniz. Teşekkürler.
Sallamaktan kasıt yönetime atılan çamurlamalardan bahsediyorum. Kimse neden ANÇ çöpleri yüzünden alınamayan o Angelo ve JWP gibi isimlere odaklanmıyor? Neden öncesindeki durumlara ve ekonomik tahribata bakmıyor?
Hocam aradaki puan farkı 10 oldu. Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş'a göre çok çok üstün durumda. Fenerbahçe ve Galatasaray, Anadolu takımlarına karşı kolay kolay puan bırakmıyor. Bu puan farkının kapanması pek mümkün değil. Galatasaray 4-5 maç kaybedecek de Beşiktaş önüne gelen her maçı kazanacak da... Senin yedek kulübünde oyuna girip maça etki edecek bir tane oyuncun yok. Alıntıladığınız mesajda haksız olan tek bir konu yok bu arada.

Ben de koyu Beşiktaşlıyım ama gerçekçi bakmak lazım, bu puan farkı kapanmaz. Kadro planlaması rezalet. Koskoca Beşiktaş'ın kadrosunda sadece 1 tane kanat oyuncusu var, o da üretken değil. Oradan buradan devşirme oyuncularla kanat yaratmaya çalışıyoruz. Takımdaki tek hızlı topçu Rafa Silva. O da tek başına nereye kadar? Immobile sakatlandı, yedek forvet yok. Mustafa Erhan iyi oyuncu, geleceği de parlak ama henüz bu seviyede değil. Rakibin Osimhen, Icardi, Batshuayi yaparken sen Mustafa Erhan diyorsun.
Yedek kulübende maça etki edebilecek 3 isimden birini kadroya almıyorsun yani Ox, birisi Salih ki vizyonu Türkiye standartlarında hayli yeterli, diğeri de Ndour'du bu maç özelinde.
Kimse kusura bakmasın, Beşiktaş'ı soyanlardan kurtulduktan sonra hem kazığı onlara iade eden, hem de bu kazığın emektarlarını şutlayan yönetime zerre laf söylettirmem. He saha içine bakarsınız orası ayrı ama ben saha dışındaki emeklere istinaden bu sezon ağzımı asla istifa olarak açmayacağım. Açarsam da bu hesabı kapatacağım bu kadar açığım.
Bu arada sizin yorumunuzdaki devam kısmına geleyim hemen Caner hocam; Birincisi haksız olduğu kısımları kendimce açıkladım, orayı hızlıca okuyun lütfen. İkincisi kanat tarafında haklısınız ama orayı da ilk mesajımda açıkça anlattım zaten. Ayrıca hızlı oyuncu olarak elimizde Gedson/Rafa/Rashica/Svensson/Masuaku/Semih gibi isimler var ama rotasyonumuz dediğim sebeplerden ötürü zayıf. Can Keleş'in rotasyona eklenmesi lazım ama onu eklemek gerek.

Öyle bir şey yok. Adamlar 100 milyonluk forvet alıyor, iyi oyun oynuyor sen de öyle olacaksın. Hakemler bazen onların lehine fazla karar verebiliyor ama bu bir sebep değil 3 büyüklere karşı böyleler. Şu an Galatasaray ilk 11'ine Beşiktaş'tan bir tane bile oyuncu almaz. Belki Fener'den San Maximen alır o kadar. Her şey önceden belli demenizi yapı var filan diyenler gibi düşündüğüm için bu cevabı verdim. Diğer takımlar kötü ondan belli ise problem yok.
Beşiktaş'tan alınacak Semih/Rashica/Rafa/Mert/Paulista/Svensson gibi isimler var, Fener'de de en az 10 oyuncu var öyle, azıcık doğru ol.

Bu arada şu anki kadro yapısında minimum 3 nokta atışı olmak üzere 5 transfer şart, sırasıyla Sol bek/Sağ bek yedeği/6 numara yedeği/8 numara yedeği/Sol kanat ve yedeği/forvette İmmobile ve Semih'e Mustafa'nın yanında bir Alternatif lazım.

Daha havlu attığımızı sanmıyorum, her şeyde bir sallamaktan başka işiniz yok sanırım.
Eski enkazdan ötürü alınamayan Angelo ve James Ward-Prowse transferlerinde neden sesiniz çıkmadı? Neden Amartey arka kapıdan kaçtı? Bunları da açıklasana hadi.
Ndour Avrupa'da bulabileceğin en nadide oyun görüşü ve tekniğe sahip U21 oyunculardan birisi, kaldı ki adam 6 değil 8-10 orijinli yani as mevkisinde bile değil.N'dour'un burada patlaması hâlinde yüksek ihtimalle sonraki satışından pay alınacak yani 1 sezon gelsin gitsin topçusu olarak gelmemiştir. Joao Mario zaten kafada salmış olarak geldi.
Mustafa Hekimoğlu ise genetik anomali olarak gördüğüm birisi; Süre buldukça hem oyuna bakışı hem de Süper Lig temposu kazanacak bir oyuncu, Semih'i de öyle bir durumda bulmuşken onu buradan bırakıp bir forvet daha aramak yakışmazdı. He tabii ki Weghorst vs. kiralık gelse çok güzel olurdu ama yabancı sınırından ötürü Buksa'sı/Jean Holm'u kapıdan döndü.
Gio için haklı olabilirsin ama Avrupa'ya gidemesek bile GvB başta kalmalıdır, eline verilecek bütçede çok daha iyi işler yapılacaktır. Zaten ANÇ'nin kazığı ona geri şutlandığı için Beşiktaş'ın hatrı sayılır bütçesi de eklenecektir yani ara transfer döneminde Sol bek(Ki ben gerek görmüyorum Emirhan Topçu'yu orada oynattığımız takdirde.),net bir sol kanat ve net bir 6 numara yedeği ile bu takım gene mükemmel bir takım olur. Zaten stoper hattımızın yerli havuzu gayet iyi Tayyip ve Emirhan varken, Svensson desen sezona muhteşem girdi ve aynen devam ediyor. Masuaku'nun zaten konuşmaya gereği yok, Şairler Parkı'nda tüm ulvi değerlerine hakaret ediyoruz her gün.
Yahu hocam, iyi diyorsun hoş diyorsun da etme tutma görmüyor musun puan farkını? Her sene böyle olmasından hiç mi sıkılmadın? Takımın sıkıntılarını söylemeye çalışıyorum aksini düşününce hemen sallamaktan başka işiniz yok yaftasını yapıştırmak ne kadar da kolay. Sen ne zaman sallayacaksın peki, 50 puan fark olunca mı? Haricinde söylediğin şeyler iyi hoş da tren kaçıyor farkında mısın? Senin geniş kadron olur da genç oyuncu da koyar parlatırsın anlarım fakat şu durumda senin ihtimallerle sezonu geçirme lüksün pek yok. En nadide oyun görüşü ve tekniği ben ne hikmetse sahada göremedim. Yanında alınan Joao Mario hakkında daha fazla yorum yapmayacağım bile. Kusura bakma sen ihtiyacın olduğu halde bu transferleri yaparak son dakika sınıfta kaldın. Bana o olsaydı bu olsaydı deme, sonuca bak. Hepsini geç sen, bu söylediğin iyi ihtimallerin gerçekleşene kadar nasıl bu kötü oyunu sabırla izleyeceksin? Sen o ihtimaller gerçekleşene kadar bunun 2 katı puan farkı yersen napacaksın? Eğri otur, doğru konuş. Transfer dönemi gelene kadar bu takım için her şey çok geç olabilir. Sen, ben destekleyelim nolursa olsun iyi hoş da sorumluların da biraz şapkalarını önüne alıp düşünmeleri lazım. Yönetim birçok konuda iyi olsa da transfer konusunda adamın ağzına bir parmak bal çalmaktan ileri gidemedi benim gözümde.

85 dakika Mario oynatan hocanın suçuda var ancak en büyük suçlu:

Eki Görüntüle 97566
Ne? Biladerim şaka mı yapıyosun sen? Sen bu 3 senenin enkazını ve yolsuzluğunu 6 ayda kalkacağına nasıl inandın bu kadar? Takımın neredeyse tamamı enkaz döneminde gelen çer çöple dolu, sezon başından beri adam mancınıklamadan sağlam mancınık kalmadı elde. Azıcık doğru olun ya. Çıldırıcam hakikaten.

Semih/Rashica/Rafa/Mert/Paulista/Svensson
Rafa'yı unutmuşum onun dışında Galatasaray hiçbir oyuncuyu kendi 11'ine koymaz. Rashica ve Semih'i ben dahi Beşiktaş 11'ine
koymam. Top ezmekten başka yaptığı hiçbir şey yok.

Fener'de de en az 10 oyuncu var öyle, azıcık doğru ol.

Galatasaray ilk 11'ine Beşiktaş'tan bir tane bile oyuncu almaz. Belki Fener'den San Maximen alır o kadar
Aynen Galatasaray ilk 11'ine 10 tane Fener'den oyuncuyu alır. 3 tane attığı takım. San Maximen hariç Fenerbahçe çöpten ibaret. Büyük maç oyuncusu yok hepsi veteran.

Ben de Beşiktaş'lıyım azıcık doğru ol filan derken kendin doğru ol. Kadromuz çöplerden ibaret. Burada ANÇ'nin payı büyük ama ben buradan kim sorumlu değil, takım neden bu haldeyi tartışıyorum. Kısa kesersek takımımız vasıfsız topçulardan ibaret.

Geri
Yukarı Alt