İstanbul içinde taksitle iPhone alınabilecek güvenli mağazalar neresidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zerolite
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 76

Zerolite 4

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 kullanıyorum bataryası bir hayli azaldı bende ya batarya yenilemeyi düşünüyorum ya da telefon almayı düşünüyorum. Bazı mağazalar kartlara 3-6-9 taksit imkanı sunuyor ama güvenilir gelmiyor kapalı kutu dedikleri sonradan ambalajlanmış ürün vs. oluyor o sebepten bildiğiniz tanıdığınız güvenli bir mağaza var mı?

Yiğit AVM falan var ama onlar fiyatını tuzlu veriyorlar.

Vade farkına ödediğin para ile yeni 2 tane iPhone alırsın. Sizin açınızdan mantıklı gördüğüm şey şu: Para biriktirmeye devam edin, PPF ve altına yönelebilirsiniz. (Yatırım tavsiyesi değildir.) Elinizdeki parayla mevcut iPhone 11'i yan sanayi ya da orijinal bataryası ile tamir ettirip kullanmaya devam edin. Sonrasında kendinize yeni bir telefon alabilirsiniz. Faizler çok yüksek; vade farkına taksite girmek demek, 2 tane iPhone parası verip, son model bir iPhone alamamak bile olabilir.

Öyle bir vade farkı varsa zaten hiç girmem hocam, alabilecek nakidim var zaten ama taksit avantajlıysa öyle almak istedim değilmiş.

Geçen garantiden bildirim geldi iPhone kiralama diye bir bakayim dedim lan dedim 12-24 ayda kiralidigim paraya adamlar sifir iPhone aliyor şu zamanda taksitmis krediymis kiralamaymis telefon alinmaz. Peşin verip almak lazım.

Vade farksız taksit bulamazsınız, telefonda normal taksit zaten yok.
Kredi veriyorlar oda 3 taksit ve faiz koyuyor.

Operatör mağazalarında satıyorlar taksitle, tâbi faizi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…