Hiçbir çocuk sokak ortasında böyle davranılmayı hak etmiyor, bu sadece medyaya yansıyan tarafı tabii ki. Bu çocuk 10 yaşındayken bunları çektiyse sokak ortasında, kim bilir evde neler çekti? Çok da tatlı bir kızcağız, ne kadar şımarırsa şımarsın hiçbir çocuk böyle davranılmayı hak etmez. "Alın gidin o zaman." ne demek ya? Sen gerçekten kendine Anne diyebiliyor musun be kadın? Üzülüyorum gerçekten her gün medyaya yansıyan böyle şeyleri gördükçe.
Ülkemiz'de hergeçen gün başka kötü olaylar yaşanıyor yönetimin derhal değişmesi gerekiyor değişmezse bu tür ciddi olaylar daha çok artacak. Annenin bu yaptığı asla doğru değil resmen çocuğunu terkedip gidiyor o çocuk yarın bir gün büyüdüğün'de o ona bir travma olup kalacak. İşte herkes çocuk doğurmamalı. Allah'dan çocuk dileyenler anne olmalı yoksa böyleleri çocuğun ne kıymetini bilir ne şefkatini bilir.
Bir de çocuğu terkedip bırakıp gidiyor o çocuk yarın bir gün sosyal esirgeme kurumunda büyüdüğünde çocuğa travma olup kalacak. Ben çok üzülüyorum böyle olaylara keşke herkes anne olmasa Allah'dan dileyen olmalı diye düşünüyorum hocam.
Ama hocam anne çocuğu bırakıp resmen gidiyor ne halin varsa gör hesabı. O çocuk yarın bir gün çocuk esirgeme kurumundan çıktığında ve koca kız olduğunda travma olarak hatırlayacak o durumu hep.
Yani bana şımarıp adam etmeye çalışan anne olarak gelmedi resmen kızını terkedip bırakıp giden bir anne gibi sanki.
Fakat ortada çocuk dövme olsa iyi ne hali varsa görsün kızım değil bırakıp terkediyorum gibi bir durum var Olay'da. Bakınsana sonlarda bırakıp gidiyor resmen kızını gözden çıkarmış. O çocuk yarın bir gün çocuk Esirgeme'den çıktığında koca kız olduğunda o olayı hep travma olarak hatırlayacak.
Kaldıramıyorsan, çekemiyorsan yapmasaydın o zaman çocuk? Çocuklara kötü davranıyorsunuz, psikolojisi bozuk insanlar yetiştiriyorsunuz. Toplumu yozlaştıran etkenlerden biri de bunlar. Bunların yanlışlarının sonuçlarını başkaları çekiyor sonra.
Bak bu basit bir dövme değil yav kadın resmen çocuğu terk ediyor! Rezillik, bir de gidin alın diyor yav çıldıracağım. Abicim bakamayacaksan çocuk yap-ma-ya-cak-sın! Bu kadar basit.
Hocam bakın bir olay bu kadar büyüdüyse zaten büyük ihtimalle anne bu çocucuğu çok kötü bir şekilde dövmüştür görüntülerin öncesinde, hadi diyelim dövdü çok sinirliydi ya alın gidin ne demek? Daha 10 yaşında çocuk bu mahallenin ortasında nasıl bir olay olabilir ya nasıl bir olay olabilir hocam?
İllaki hepimiz annemizden terlik sopa, babamızdan tokat yemişizdir bu normal. Ama darp normal değil arkadaşlar, azarlamak, iki tokat vurmak veya terlikle dövmek gibi değil bu, darp çok daha ağır ve çocuklara travma yaşatan bir şey.
Olay ne bilmiyoruz, küçük bu yaştaki 7/24 telefonda youtube izleyen çocuklar şımarık oluyor kendi kardeşimden biliyorum, çocuk da göründüğü kadar masum değildir zaten. videoda ne halin varsa gör deyip gidiyor ve geri dönüyor kadın zaten bırakıp gitmiyor çocuğu, ABARTMAYIN.