Uzun süredir konuştuğum bir arkadaşla İstanbul'da buluşmaya karar verdik. Önce Kadıköy'e gidip ardından ona gideceğim. Kendisi Zeytinburnu tarafında yaşıyor, pazar günü buluşacağız. Aklımızda AVM'ye gidip sinema izlemek vardı ancak istediğimiz film pazar günü yok maalesef. Bu yüzden ne yapacağımız konusunda kararsız kaldık. İstanbul'u çok bilmiyorum, o da açıkçası pek bilmiyor. İkimizin de çok yorulmayacağı ve takılabileceğimiz bir yer arıyoruz.
Uzun süredir konuştuğum bir arkadaşla İstanbul'da buluşmaya karar verdik. Önce Kadıköy'e gidip ardından ona gideceğim. Kendisi Zeytinburnu tarafında yaşıyor, pazar günü buluşacağız. Aklımızda AVM'ye gidip sinema izlemek vardı ancak istediğimiz film pazar günü yok maalesef. Bu yüzden ne yapacağımız konusunda kararsız kaldık. İstanbul'u çok bilmiyorum, o da açıkçası pek bilmiyor. İkimizin de çok yorulmayacağı ve takılabileceğimiz bir yer arıyoruz.
Zeytinburnu'nda Olivium AVM var, orada yemek yiyin sonra bowling ya da bilardo oynarsınız. Yıllardır Zeytinburnu'na gelen misafirlerime bu aktiviteyi yaptırtırım.
Zeytinburnu dışına cıkacaksanız, gitmediysen klasik İstiklal'de tur atarsın. Sonra Beşiktaş tarafında takilirsinız.
Zeytinburnu'nda olivium AVM var, orada yemek yiyin sonra bowling ya da bilardo oynarsınız. Yıllardır Zeytinburnu'na gelen misafirlerime bu aktiviteyi yaptırtırım.
@michaelscofield hocamın rotasıyla çok yakın Kadıköy. Ayrıca ne istediğinize bağlı AVM gibi basit yerler mi? Sahil, Kadıköy tarzı yerler mi? Değişir yani.
İnanın biz de bilmiyoruz ne yapacağımızı sinema izleyelim dedik ama film yokmuş. Belki yemek yeriz. Yapacak bir aktivite olması güzel olabilir. Açıkçası çok fazla yürümek istemiyorum; sağlık sorunlarımdan dolayı bacaklarım ağrıyor.