KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.738 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Şubat 2026 #11 stormhawks47 dedi: https://tesislerimiz.ibb.istanbul/camlica-sosyal-tesisleri/ sosyal tesisleri önerebilirim özellikle çamlıca ve florya. Hava güzel olursa AVM'ye gitmeyin temiz doğa havası alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, gerçekten güzel bir yere benziyor. Aklımda bulunduracağım.
stormhawks47 dedi: https://tesislerimiz.ibb.istanbul/camlica-sosyal-tesisleri/ sosyal tesisleri önerebilirim özellikle çamlıca ve florya. Hava güzel olursa AVM'ye gitmeyin temiz doğa havası alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, gerçekten güzel bir yere benziyor. Aklımda bulunduracağım.
sndwchmaker Yetkin Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 507 Çözümler 4 Beğeniler 582 10 Şubat 2026 #12 Ethem Efe dedi: Teşekkürler, vapura binmek güzel olabilir gerçekten ancak İstanbul'u hiç bilmiyorum açıkçası, daha çok gideceğimiz yerden çok uzaklaşmamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kadıköy, Beşiktaş yaparsanız vapur seferleri var Karaköy'e. Restoranlar da inince hemen orada. Yiyip dönersiniz ama para lazım tabii. Son düzenleme: 10 Şubat 2026
Ethem Efe dedi: Teşekkürler, vapura binmek güzel olabilir gerçekten ancak İstanbul'u hiç bilmiyorum açıkçası, daha çok gideceğimiz yerden çok uzaklaşmamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kadıköy, Beşiktaş yaparsanız vapur seferleri var Karaköy'e. Restoranlar da inince hemen orada. Yiyip dönersiniz ama para lazım tabii.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.738 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Şubat 2026 #13 sndwchmaker dedi: Kadıköy, Beşiktaş yaparsanız vapur seferleri var. Restoranlar da vapurun dibinde. Yiyip dönersiniz ama para lazım tabii. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o zaman yapılabilir gibi ya, inanılmaz yüksek pahalı olacağını düşünmüyorum.
sndwchmaker dedi: Kadıköy, Beşiktaş yaparsanız vapur seferleri var. Restoranlar da vapurun dibinde. Yiyip dönersiniz ama para lazım tabii. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o zaman yapılabilir gibi ya, inanılmaz yüksek pahalı olacağını düşünmüyorum.
sndwchmaker Yetkin Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 507 Çözümler 4 Beğeniler 582 10 Şubat 2026 #14 Ethem Efe dedi: Teşekkürler, o zaman yapılabilir gibi ya, inanılmaz yüksek pahalı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatları güncel olarak bilmiyorum o yüzden yanıltmak istemem. Bu arada bir önceki yazdığımı düzenledim yanlış anlaşılmaya müsait olabilir diye. Umarım güzel vakit geçirirsiniz şimdiden.
Ethem Efe dedi: Teşekkürler, o zaman yapılabilir gibi ya, inanılmaz yüksek pahalı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatları güncel olarak bilmiyorum o yüzden yanıltmak istemem. Bu arada bir önceki yazdığımı düzenledim yanlış anlaşılmaya müsait olabilir diye. Umarım güzel vakit geçirirsiniz şimdiden.