@Emile A239 Kaçıp gitse o zaman o erkek mahlukatı deli gibi kıza saldırmayacağı ne malum?

Aklıma gelmişken, kadının yaptığını da onaylamıyorum.
Orası ayrı mesele. Anlattığınız durumda iki farklı senaryo var: Ya adam terk edildiğinde içerisindeki o hıncından bir gün gidip kadını öldürecekti, ya da o an öylece gitmesine izin verecekti ve herhangi bir ölüm kalın olmayacaktı. Ama olaylar bunların tamamen dışında gelişti ve ölen kişi erkek oldu.

Ayrıca ortada ölmüş birisi varken bunları konuşmak da ayrı saçma. Çünkü her şey düşündüğünüz gibi olmayabiliyor. Aynen bu olayda olduğu gibi.

Son düzenleme:
Bir insanı öldüren kişi cezalandırılmalıdır, cinsiyetçi yorumlar sadece bu ülkeyi geriye götürür ve bu cinsiyetçi cinayet lafların kralını da feministler yapar, ben adalet olmalı diyorum ve cinsiyetine bakılmaksızın ceza almalıdır.

Bir erkek bir kadına bunu yapsaydı gelecek tepkileri tahmin bile edemezdik. Bakalım sözde adalet ve eşitlik isteyen kadınlarımız (!) bu olaya nasıl bir tepki verecek?

Vereceklerine inanıyorsan bu nesil için çok temiz sayılırsın, feminist haber sayfaları sadece öldürülen kadınları paylaşmaya devam edecek ama onun 100 katı olan erkekleri ise kimse paylaşmayacak.