Bir Monster'ım var ama Monster teknik servise güvenmiyorum. Bataryasını göndermediğim cihaza bataryası bozuk denmişti ve para istemişlerdi. Ben de bu yüzden laptopun bakımlarını vs. yaptırabileceğim bir bilgisayarcı arıyorum. İstanbul'un her yerinden olur ama Marmaray'la gidilecek bir yer ise.
İstanbul'da güvenilir bir bilgisayarcı bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
1.
Online İncelemeleri Araştır:
- Google, Yelp veya Benim Adım gibi platformlarda bilgisayarcıların yorumlarını okuyarak yüksek puan alan birkaç yer belirle.
2.
Forum ve Sosyal Medya:
- Teknoloji forumlarında veya sosyal medya gruplarında Monster kullanıcılarının önerilerini ve deneyimlerini araştır.
- Örneğin, Facebook'ta "Monster Laptop kullanıcıları" gruplarına katılabilirsin.
3.
Yerel Dükkanlar:
- Akbank veya Ziraat Bankası şubelerinin bulunduğu bölgelerde genellikle bilgisayar bakımı yapan güvenilir dükkanlar bulabilirsin.
4.
Marmaray Ulaşımı:
- Yukarıdakilerden bir yer bulduktan sonra, Marmaray ile ulaşım olanaklarını kontrol et. Örneğin, Üsküdar veya Kadıköy'den başlayan hatlar.
5.
Servis ve Garantisini Sorgula:
- Seçtiğin yer ile iletişime geçerek sundukları garantileri ve aldıkları hizmetleri öğren.
6.
Randevu Al:
- Beğendiğin yer ile iletişime geçip randevu alarak gitmeden önce bekleme sürelerini öğren.
Bu adımları takip ederek, istediğin özellikte bir bilgisayarcı bularak Monster laptopunun bakımını güvenilir bir şekilde yaptırabilirsin.