İstanbul'da hangi semtler iyidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NanoMetre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 38

NanoMetre

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda İstanbul'a taşınacağım ama birkaç semt harici özellikle sosyolojik açıdan durumunu bilmiyorum. Acaba İstanbul'da oturanlar Pendik, Tuzla, Büyükçekmece başta olmak üzere çok da pahalı olmayan semtlerden nereleri önerirler?

Nezih semtlerde uygun fiyat anlayışı kalmadı malesef. Hangi yakada yaşamayı düşünüyorsun? Buna göre öneride bulunsak doğru olur.

Tuzla gayet güzel bir semt üst kısımlar haricinde. Sahil kısmı özellikle çoğu semte göre daha sakin.

Esenyurt en nezih ve entelektüel kişilerin bulunduğu bir semt kesinlikle yaşanır
Esenangeles'tan iyisi Los Angeles'ın kendisi.

Nezih semtlerde uygun fiyat anlayışı kalmadı malesef. Hangi yakada yaşamayı düşünüyorsun? Buna göre öneride bulunsak doğru olur.
Yani arkadaşın önerdiği "Esenangeles" ya da bir Sultangaz gibi olmadıktan ve ulaşımı çok sorunlu olmadıktan sonra daha çok Avrupa düşünsem de iki yakada olur başlangıç için.

Size ve maddi durumunuza bağlı hocam. Bence Avrupa'da Başakşehir, Beylikdüzü tarafları güzel. Çoğu kişi beğenmez fakat sakin ve güzel yapılaşan yerler. Ben şahsen Avrupa'da yaşamak istesem bu 2 semtte yaşamak isterdim.

Anadolu tarafında Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar bence güzel yerler.

Her hafta veya daha kısa süreli sürekli Pendik'te olay görüyoruz. Ataşehir bu konuda en güzeli.

Yani mahalle ve sokağı da var bu işin. Pendik, Tuzla'da iyi yer var mıdır elbette vardır. Şehrin dışında olmamaları dert değilse değerlendirilebilir eğer iş yerinize yakın olacaksa.

Silivri. Barınma ve yemek ihtiyaçlarınız ücretsiz. Çetele çizme işi oluyor genellikle.

Şaka bir yana Pendik ve Tuzla'da zamanında yaşamış biri olarak, nezih yerleri var. İş yeriniz yakınsa, kalınabilir semtler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…