İstanbul'da kasa kablolamasını yapan bir yer var mı?

Mithras

Çalışkan
Arkadaşlar, güzel bir Lian Li Setup'a sahibim. Yeni çıkan kasalardan, distribütör bir arkadaşa sipariş verdim. Yakın zamanda Lian Li Vision kasaya geçeceğim. Kasa montajı yapmak dakikalar sürüyor ama kablolama yaparken başıma ağrılar giriyor. Gidip başında durup anında kablolama hizmeti veren bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda bir sistem topladım ve iki sistem daha var. Her bir sistem toplamanın bana maliyeti 2750 TL. Benim topladığım sistemlerden aldığım ücret: 0 TL. Benim de sınırsız bütçem olmadığına göre kısıtlı sayıda kişiye sistem toplayabilirim. Şu anda bekleyen iki kişi var, önce onlara toplarım. Siz başka yere toplatın (Gmail'de yazıştığım kişi değilseniz tabii).

Halihazırda bir sistem topladım ve iki sistem daha var. Her bir sistem toplamanın bana maliyeti 2750 TL. Benim topladığım sistemlerden aldığım ücret: 0 TL. Benim de sınırsız bütçem olmadığına göre kısıtlı sayıda kişiye sistem toplayabilirim. Şu anda bekleyen iki kişi var, önce onlara toplarım. Siz başka yere toplatın (Gmail'de yazıştığım kişi değilseniz tabii).
Hocam sistem toplama değil de, ben size bahsetmiştim durumdan, arka kismin kablo karmasasindan. Hala teklifim gecerli; 1 kutu ekler + holosko + katır. Hocam bu arada maliyetten kastiniz nedir tam olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gmail'de ki ben değilim hocam, Benim kablolaman kötü olduğu için ve gerçekten yaparken cok gerildiğim için ellemiyorum bile gerçekten sinir krizi geçiriyorum (: Setup Lian Li Razer edition kasadan Lian Li Vision kasaya gecilecek distribütör den gelen bilgiye göre Yolda kasa tabi ki gümrük cıkışı ne zaman verilir bilmiyorum. birde 5 adet Uni fan tl lcd ile GA II LCD takılacak ben elimden geldiğince yardımcı olurum size, instagram'dan ulaşabilir miyim?

Geri
Yukarı Alt