İstanbul'da özel okulda çok sayıda öğrenciye cinsel istismar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 769
  • Etiketler Etiketler
    özel

1151

Uzman
Makaleler
5

İstanbul Çekmeköy'de özel bir okulda ''çok sayıda çocuğa cinsel istismarda bulunduğu'' iddia edilen İranlı öğretmen B.G. hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan hakkında işlem yapılan İranlı öğretmenin adliyeye sevk edildiği, okul idaresi hakkında da "suçu bildirmeme" ve "kaçak işçi çalıştırmaktan'' işlem yapıldığı bildirildi.

Nereden patlak çıksa Orta Doğudan. Bu cahil leş hayvanları insan yerine koyan da suç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav hadi her şeyi geçtim, koskoca ülkede öğretmen mi kalmadı da İran'lı öğretmen aldınız?
Bu bir örnek;

Yav hadi her şeyi geçtim, koskoca ülkede öğretmen mi kalmadı da İran'lı öğretmen aldınız?

Ülkede mülteci problemi olduğu için haklısın ama yurt dışında yabancı öğretmen görmedin mi hiç?

Kaçak mı çalıştırmışlar öğretmeni? Şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz olayların yaşanmaması için devlet tarafından denetim yapılmalı ki bu yetmez. Denetimi engellemeye çalışanlara caydırıcı cezalar verilmeli.

Türkiye'de öyle bir devlet aklı var ki; özel şirketlere, işletmelere karşı tutum: Saldım çayıra, mevlam kayıra...

Adaletin olmadığı yerde huzur ve refah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…