KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 23 Aralık 2024 #11 Yiğidowski dedi: Sanal İstanbulkart Plus diyor dijital hesap demiyor da o yüzden sordum. Siz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dijital hesaba yükleyip oradan İstanbulkart Plus'a transfer edeceksiniz. Ben Trendyol kampanyasında kullanmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Yiğidowski dedi: Sanal İstanbulkart Plus diyor dijital hesap demiyor da o yüzden sordum. Siz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dijital hesaba yükleyip oradan İstanbulkart Plus'a transfer edeceksiniz. Ben Trendyol kampanyasında kullanmıştım.
Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.003 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Aralık 2024 #12 dalmatianpelican dedi: Dijital hesaba yükleyip oradan İstanbulkart Plus'a transfer edeceksiniz. Ben Trendyol kampanyasında kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yiğidowski dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 18 yaş üstü içinmiş sadece ya çok saçma. Sonuçta sanal ve ön ödemeli kart. Yapamadım.
dalmatianpelican dedi: Dijital hesaba yükleyip oradan İstanbulkart Plus'a transfer edeceksiniz. Ben Trendyol kampanyasında kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yiğidowski dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 18 yaş üstü içinmiş sadece ya çok saçma. Sonuçta sanal ve ön ödemeli kart. Yapamadım.