Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 3 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, öğrenci kartına vizeleme işlemini mobil üzerinden yapabilir miyim?
Alperen Arslan Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 621 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 526 3 Şubat 2025 #2 Evet, İstanbulkart uygulamasına girince kartında çıkan vize uyarısına tıklayıp yapabilirsin.
KS KS Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 3 Şubat 2025 #3 Alperen Arslan dedi: Evet, İstanbulkart uygulamasına girince kartında çıkan vize uyarısına tıklayıp yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendi telefonumda gözüküyor fakat ben başka telefonda işlemi yapacağım.Kendi telefonumda NFC yok.
Alperen Arslan dedi: Evet, İstanbulkart uygulamasına girince kartında çıkan vize uyarısına tıklayıp yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendi telefonumda gözüküyor fakat ben başka telefonda işlemi yapacağım.Kendi telefonumda NFC yok.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.113 Çözümler 31 Beğeniler 2.853 Yer İstanbul 3 Şubat 2025 #4 Evet mobilden de yapılıyor. Ranchen dedi: Kendi telefonumda gözüküyor fakat ben başka telefonda işlemi yapacağım.Kendi telefonumda NFC yok. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Kendi hesabınızı girdikten sonra aktivasyonu gerçekleştirebilirsiniz.
Evet mobilden de yapılıyor. Ranchen dedi: Kendi telefonumda gözüküyor fakat ben başka telefonda işlemi yapacağım.Kendi telefonumda NFC yok. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Kendi hesabınızı girdikten sonra aktivasyonu gerçekleştirebilirsiniz.
KS KS Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 3 Şubat 2025 #5 senuzulme dedi: Evet mobilden de yapılıyor. Fark etmez. Kendi hesabınızı girdikten sonra aktivasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka telefondan girdiğim hesap kendime ait değil içinde benim kartımda var.Bir uyarı gözükmüyor.
senuzulme dedi: Evet mobilden de yapılıyor. Fark etmez. Kendi hesabınızı girdikten sonra aktivasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka telefondan girdiğim hesap kendime ait değil içinde benim kartımda var.Bir uyarı gözükmüyor.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.072 Çözümler 9 Beğeniler 1.996 Yer İstanbul 3 Şubat 2025 #6 Telefondan oluyor mu bilmiyorum ama, para yükleme cihazlarına vize ücreti ne kadarsa yükleyin otomatik olarak vizeleme yapacaktır.
Telefondan oluyor mu bilmiyorum ama, para yükleme cihazlarına vize ücreti ne kadarsa yükleyin otomatik olarak vizeleme yapacaktır.