Makaleler
5
Iste-Applein-iOS-26yi-Yerel-Saatinize-Gore-Ne-Zaman-Yayinlayacagi.jpg

Apple yarın iOS 26’yı herkese açıyor. Güncelleme, uyumlu tüm iPhone modellerine önemli yenilikler getiriyor. iPadOS 26, watchOS 26 ve macOS Tahoe da aynı gün yayınlanacak. Kısacası Apple yılın en büyük yazılım paketlerinden birini tek seferde dağıtıyor. Apple büyük iOS sürümlerini genelde saat 10:00’da Pasifik Saatiyle (PT) yayımlıyor. Bu yıl da plan aynı. Bu yüzden güncelleme…

Devamını Oku: İşte Apple’ın iOS 26’yı Yerel Saatinize Göre Ne Zaman Yayınlayacağı
Kaynak: Techolay

Allah askina su haberleri Wccftech'ten cevirip yapistirmayin. Asagidaki tablo yaziyor haberde tablo yok. Basliklar saçma sapan cevrilmis. Sayfa bos durmasin diye mi yapiyorsunuz anlamıyorum ama cok ozensiz ve siritiyor.

Kaynak olarak yazılmış ama. Dediğiniz gibi, keşke biraz düzenleme yapsalarmış.

Allah askina su haberleri wccftech'ten cevirip yapistirmayin. Asagidaki tablo yaziyor haberde tablo yok. Basliklar sacma sapan cevrilmis. Sayfa bos durmasin diye mi yapiyorsunuz anlamiyorum ama cok ozensiz ve siritiyor.
Bir süre önce başlıkların kopyala-yapıştır olup aşırı uzun kaldıkları için forum sayfasında yarım yarım gözükmesi sorununu eleştirdikten sonra ceza yemiştim, dikkatli olmanı öneririm Techolay Sosyal moderatörlerini ve editörlerini eleştirirken. :)

iOS 26, Türkiye saati ile 20.00'de yayınlanacak. Her zaman böyle oldu bugüne kadar geçtiğimiz yıllarda da.