Ubisoft gibi oyun platformlarında paylaşımlı hesaplar kullanıyorum ama bunlarda Steam gibi çevrimdışı modu yok yani çevrimiçi modda bu yüzden bazen diğer oyun oynayanların saveleriyle karışma veya oyundan atma gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Normalde direk ayarlardan Ethernet bağlantısını kesip o şekilde sıkıntısız oynayabilirim ama bu diğer internet lazım olan şeyleri de kullanamamam anlamına geliyor. Sadece belli programlar için internet erişimini nasıl kısıtlayabilirim?
Net limiter programı var mış onu indirdim bağlantıyı kes dediğimde işe yaramıyor ama indirme limitini 1 byte yaptım işe yaradı lakin bu program da paralı belli bir kullanım süresi var ben başka bir alternatif arıyorum.
Portmaster is a free and open-source application that puts you back in charge over all your computer's network connections. Increase your privacy and security. Get peace of mind.
Portmaster is a free and open-source application that puts you back in charge over all your computer's network connections. Increase your privacy and security. Get peace of mind.
Maalesef bunda çoğu program gözükmüyor kendim eklemem lazım programı, onda da doğru exe dosyasını seçmek zor oluyor bazen. Ayrıca gelen kurallardan mı yapmam gerekiyor giden kurallardan mı?
Hocam bu Simple Firewall'ı kurdum bir sürü şeyi engelliyor sisteme zarar vermesin bu çekindim açıkçası?
Bununla ilgili bir arkadaş da şöyle yazmış bir konuda:
"Uygulama Windows 11 yüklü bilgisayarımda anlam veremediğim hatalara sebep oldu. Uygulamayı kaldırdım ama yine de birçok program hata verip internet bağlantısı yapamıyor. Nasıl çözebilirim acaba yardımcı olur musunuz?"
"Uygulama w11 yüklü bilgisayarımda anlam veremediğim hatalara sebep oldu. Uygulamayı kaldırdım ama yinede birçok program hata verip internet bağlantısı yapamıyor. Nasıl çözebilirim acaba yardımcı olur musunuz."
Engeller. İlk önce kendi kuralındakilerini engelliyor. Diğerleri içinde izin istiyorsa sizden. Mesela internete girdiniz diyorki bu tarayıcı internet kullanıyor, engelle ya da engelleme diye soruyor.
Engeller. İlk önce kendi kuralındakilerini engelliyor. Diğerleri içinde izin istiyorsa sizden. Mesela internete girdiniz diyor ki bu tarayıcı internet kullanıyor, engelle ya da engelleme diye soruyor.
Siz nasıl kullanıyorsunuz bunu sürekli her şeyde izin istemesi de can sıkıyor. Firewall kısmı nasıl oluyor bunun diğer programlar için de soruyorum neden koruyor tam olarak Windows hizmet bağlantılarını falan da kesiyor. Filtrlemeyi etkinleştir derken güvenlik duvarını kapat falan yazıyor.
İlk birkaç saat içinde istiyor da sonra istemiyor ya da izin sürecine girmemiş bir uygulama bulana kadar. Ben 3 yıldır kullanıyorum. Güzel uygulama. Bir güvenlik duvarından bekleyebileceğin tüm performansı veriyor .
İlk birkaç saat içinde istiyor da sonra istemiyor ya da izin sürecine girmemiş bir uygulama bulana kadar. Ben 3 yıldır kullanıyorum. Güzel uygulama. Bir güvenlik duvarından bekleyebileceğin tüm performansı veriyor .
İnternet, dosya indirme programları ve yazılım geliştirme programları dışında hepsini engelledim. Diğerlerinin internete girmesine gerek olduğu düşünmedim.