Sürücü güncellemelerine benziyorlar. Eğer sürücülerinizi elle kurduysanız gerek yok. Hatalı/eski sürümlerin kurulumunu yapabiliyor bazı sürücülerde.İsteğe bağlı güncellemelerde bunlar var ne işe yaradıklarını tam olarak bilmiyorum güncellemeli miyim ?
Evet driver ları daha yeni kurdum fakat yanında 1970 gibi bir tarih yazması beni vazgeçirdi kurmaktan sorayım dedimSürücü güncellemelerine benziyorlar. Eğer sürücülerinizi elle kurduysanız gerek yok. Hatalı/eski sürümlerin kurulumunu yapabiliyor bazı sürücülerde.
1970 tarihli Intel - System guncellemesi genellikle hatali gelmis oluyor. Yapmayin. AOC Display guncellemesi ise yapilabilir.
Yapinca genelde pek bir sey olmuyor, hatta kurulmuyor ve hata veriyor kurarken genelde. Bu yuzden surekli bu listede cikip duruyor.Ben öyle bir güncelleme yapmıştım sanki, yapınca ne olur ve tam olarak ne güncellemesi bu?
Yapinca genelde pek bir şey olmuyor, hatta kurulmuyor ve hata veriyor kurarken genelde. Bu yuzden surekli bu listede cikip duruyor.
Kagit ustunde sozde bir tane Xeon platformu icin cikmis PCI bus surucusu mu oyle bir şey ama cogu Intel PC'ye rastgele sekilde gelebiliyor.