Instagram İstek atarken çıkan potansiyel dolandırıcı uyarısı nasıl kaldırılır?

Emre Human

Üstün
Arkadaşım bu sorundan dolayı takip isteğimi falan kabul edemiyor. Nasıl düzelteceğim ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın yeni mi açıldı? Veya daha önce hesabın ihlal aldı mı?

Bunlar dışında çok kısa sürede, çok sayıda kişiye istek atmak da uyarıyı almalarına neden olur. İki adımlı doğrulamayı mutlaka yap. Son çare olarak mavi tik almak işe yarayabilir.

Bu hesap fazla report almış ondan dolayı bu hesapta illegal bir faaliyet oldu mu?

Bu hesap fazla report almış ondan dolayı bu hesapta illegal bir faaliyet oldu mu?
Hayır yeni açıldı hesap. Daha önce hesabım vardı tamamen banlanmıştı yeni hesap falan açtığım zamanda banlanıyordu. Farklı İP'den bu hesabı açtım kapanmadı hesap ama bu sorun var.

Farklı IP, farklı cihaz olması lazım.
O banlanan hesap telefona bağlıydı ama bilgisayardan da giriyordum hesaba. Bu hesabı bilgisayardan açtım ama bilmiyorum bakalım. Telefon değiştireceğim en kötü o telefonla başka hesap açarım.

Hocam çözebildin mi? Bu uyarıyı benim hesabımda da veriyor.

Hocam çözebildin mi? Bu uyarıyı benim hesabımda da veriyor.
Hocam kendi kendine düzeldi. Hesap yeni açıldığı andan itibaren fazla kişiye istek atmışım ondan olmuş sanırım. Şu an bir sorun yok.

Hocam kendi kendine düzeldi. Hesap yeni açıldığı andan itibaren fazla kişiye istek atmışım ondan olmuş sanırım. Şu an bir sorun yok.
Evet bende fazla kişiye attığımdan dolayı oldu. Ne kadar sürede düzeldi hocam? Bu sürede takip ettiğin kişilerin takipçilerinin veya takip ettiklerinin bir çoğunu görememe gibi bir sorun var mıydı, dikkat ettin mi hiç hocam?

Ona dikkat etmedim de hocam yaklaşık 1 hafta sürmüştü sanırım o civar bir şeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…