ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 5 Ağustos 2025 #11 noonew dedi: Bunu bir ara aşırı oynuyordum ama şimdi de pek giresim yok. İndiriyorum şu an zaten bu aralar aklımdaydı da. Teşekkürler hocam. Arkadaşlar Assassin's Creed Odyssey nasıl olur sizce çok sıkar mı atmosferi falan bayağı iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... PS5 varsa hocam guzel bi araba yarisi akar bence. GT7 ve The Crew Motorfest oneririm.
noonew dedi: Bunu bir ara aşırı oynuyordum ama şimdi de pek giresim yok. İndiriyorum şu an zaten bu aralar aklımdaydı da. Teşekkürler hocam. Arkadaşlar Assassin's Creed Odyssey nasıl olur sizce çok sıkar mı atmosferi falan bayağı iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... PS5 varsa hocam guzel bi araba yarisi akar bence. GT7 ve The Crew Motorfest oneririm.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.317 Çözümler 3 Beğeniler 2.188 5 Ağustos 2025 #12 Emre.py dedi: Genelde telefonunuz ile takılıyorsunuz o yüzden balatro ve Clash Royale öneririm lakin biliyorsanız oynayın. Sıfırdan başlamaya değmez. Genişletmek için tıkla... Clash Royale'in oynanmasını öneren herhangi birinin aklından şüphe ederim.
Emre.py dedi: Genelde telefonunuz ile takılıyorsunuz o yüzden balatro ve Clash Royale öneririm lakin biliyorsanız oynayın. Sıfırdan başlamaya değmez. Genişletmek için tıkla... Clash Royale'in oynanmasını öneren herhangi birinin aklından şüphe ederim.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 5 Ağustos 2025 #13 noonew dedi: Merhaba arkadaşlar. İşten gelince oynamalık oyun ariyoum, sıkmayacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Abi hoşuna gider mi bilmem ama nostaljik tablet al eski oyunları oyna. Ben de var bir tane eğlenceli oluyor.
noonew dedi: Merhaba arkadaşlar. İşten gelince oynamalık oyun ariyoum, sıkmayacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Abi hoşuna gider mi bilmem ama nostaljik tablet al eski oyunları oyna. Ben de var bir tane eğlenceli oluyor.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 5 Ağustos 2025 #15 SHERLOCKED dedi: Clash Royale'in oynanmasını öneren herhangi birinin aklından şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Ben yıllardır oynuyorum. LoL'den daha sinirbozucu bir oyun varsa o da Clash Royale'dir zaten. Üstüne sıfırdan başlanılmaz dedim zaten.
SHERLOCKED dedi: Clash Royale'in oynanmasını öneren herhangi birinin aklından şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Ben yıllardır oynuyorum. LoL'den daha sinirbozucu bir oyun varsa o da Clash Royale'dir zaten. Üstüne sıfırdan başlanılmaz dedim zaten.