Itemhesap'ta IBAN'dan para çekme talebi ne zaman onaylanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 016
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 250
  • Etiketler Etiketler
    para zaman
Anneni veya babani banka arayacak şu kurum veya kişi adı neyse ona para göndermek istiyor onaylıyor musunuz diye soracak onaylanmazsa kabul etmez geri gider para.
Istememe ihtimali var midir?

Anneni veya babani banka arayacak şu kurum veya kişi adı neyse ona para göndermek istiyor onaylıyor musunuz diye soracak onaylanmazsa kabul etmez geri gider para.
Ne zamandan beri var öyle bir şey, ben hiç karşılaşmadım?

İlk imzada böyle normalde 18 yaşındaki yetiskinlerde yok.
16 yaşındayım başkasına para gönderemiyorum ama kendi IBAN'ıma para alırken hiç öyle onay falan olmadı. İnternet sitesinde de böyle bir ibare bulamadım. İlk İmza kullanıyorum ben de.

16 yaşındayım başkasına para gönderemiyorum ama kendi IBAN'ıma para alırken hiç öyle onay falan olmadı. İnternet sitesinde de böyle bir ibare bulamadım.

Benim yeğenim IBAN'dan para alırken ailesinden onay vermesi gerekiyordu bankada bankaya değişir ama ben bildiğimi söyledim.

Benim yeğenim IBAN'dan para alırken ailesinden onay vermesi gerekiyordu bankada bankaya değişir ama ben bildiğimi söyledim.

16 yaşındayım başkasına para gönderemiyorum ama kendi IBAN'ıma para alırken hiç öyle onay falan olmadı. İnternet sitesinde de böyle bir ibare bulamadım. İlk imza kullanıyorum ben de.

Param geldi, herhangi bir onay sorulmadi direkt karta attilar.

Yardim icin sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…