Steam İtemsatış'tan alınan Steam puanları 14 gündür gelmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lemvo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
  • Etiketler Etiketler
    steam
Yani evet, anlamadım bende. Bildiğin halde neden şifre değişirsin ki?. Gelmezse puanlar tekrar 2 hafta sonra, paramı geri alabiliyomuyum?.
Alamıyorsun onayladığın için. Moderatörlere yazsan yardımcı olmayacaklar büyük ihtimalle, dava teklif edecekler. 50 TL için kimse uğraşmayacağı için kalacak öyle. Adam dolandırmanın güzel yolunu bulmuş, göndermesini ummaktan başka çare yok şu anda.

Alamıyorsun onayladığın için. Moderatörlere yazsan yardımcı olmayacaklar büyük ihtimalle, dava teklif edecekler. 50 TL için kimse uğraşmayacağı için kalacak öyle. Adam dolandırmanın güzel yolunu bulmuş, göndermesini ummaktan başka çare yok şu anda.
Yapma ya, yorumlarıda okudum geldi felan demişlerdi. Bot olduğundan şüphelenmeye başladım yorumların. Ben hiç böyle düşünemedim, umarım gelir puanlar.

Yapma ya, yorumlarıda okudum geldi felan demişlerdi. Bot olduğundan şüphelenmeye başladım yorumların. Ben hiç böyle düşünemedim, umarım gelir puanlar.
Attığın puan görseli ne zamana ait ? Eğer ilk başta çektiysen büyük ihtimalle dolandırdı ama şimdi çektiysen puanlar gelecek diye biliyorum.

Az önce çektim, 2 hafta önce de 10.000 gözüküyodu aynı şekilde ama gelmedi, ilginç.
O zaman gelecek diye biliyorum. Adam doğru söylüyorsa demek ki değiştirdiği için gelmemiş gerçekten. Politikaları tam bilmiyorum. Bakalım, beklemek dışında şu an yapılacak pek bir şey yok.

O zaman gelecek diye biliyorum. Adam doğru söylüyorsa demek ki değiştirdiği için gelmemiş gerçekten. Politikaları tam bilmiyorum. Bakalım, beklemek dışında şu an yapılacak pek bir şey yok.
Tamamdır teşekkürler, biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın. 6 kasım da tekrar yazarım konuya.

Merhaba İtemsatış'tan 10.000 Steam puanını 50 liraya 2 hafta önce aldım. Normalde 60 liraydı sağ olsun benim için 50 lira yaptı. Sonra 2 hafta geçti gelmedi bende yazdım satıcıya. Hesabımın şifresini değiştirdim ondan Steam güvenlik için puanları bana geri yolladı ama sonra sana tekrardan gönderdim 23 Ekim saat 18.35 de dedi. 6 Kasım da gelecek dedi, beni oyalamaya mı çalışıyor yoksa dediği şeyler doğru mu? İtemsatış puanı 10.0 satıcının, yani tam puan almış hiç olumsuz yorumu yok.

Eğer şiparişi onaylamadıysan ve satın alım kısmını video kayıt yaptıysan iade yapabilirsin.

Arkadaşlar konuyu hızlıca Türkçeleştirmem lazım, Steam Puanları basan kişi puanları bastıktan 15 gün sonra puanların basıldığı kişiye gönderilir. Yani alım gününden sonraki 15 gün sonrasında hesaba gelmiş olması gerekir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt