Hocam benim mouse pad siparişi şu anda ithalat gümrük muayenesi başladı aşamasında kaç güne elime ulaşır bir fikriniz var mı?
PTT'yi hesaba katmazsak "muhtemelen" en geç yarın çıkar ertesi gün veya aynı gün PTT'den mesaj alırsınız.Hocam benim mouse pad siparişi şu anda ithalat gümrük muayenesi başladı aşamasında kaç güne elime ulaşır bir fikriniz var mı?
Sağolun, PTT 4-5 gün içinde teslimat yapar zaten.PTT'yi hesaba katmazsak "muhtemelen" en geç yarın çıkar ertesi gün veya aynı gün PTT'den mesaj alırsınız.
Sağ olun, PTT 4-5 gün içinde teslimat yapar zaten.
İstanbul dışına bayağı geç gelebiliyor. Ben Tekirdağ dayım İstanbul'a yakın olmama rağmen 6 günde geldi.
Bursadayım kaç güne gelir, konuyu moderatörler açtı hocam kendi konumu açmalıymışım öyle yazıyor.İstanbul'da iseniz 2 gün içinde teslim alırsınız hocam, farklı şehirdeyseniz rezalet maalesef teslim süresi.
4-5 gün.Bursadayım kaç güne gelir, konuyu moderatörler açtı hocam kendi konumu açmalıymışım öyle yazıyor.
Bugün verilmesi çok olası, maksimum yarına kadar verilir uzamaz. İstanbuldaysanız PTT ertesi gün teslim yapıyor, örnek verecek olursam dün PTT'ye verilen şubeden taşımaya çıktı az önce elime ulaştı.Bu sabah bildirimi geldi dediğiniz gibi oldu. İthalat gümrük muayenesi tamamlandı yazdı gümrükten geçti galiba. PTT'ye bugün mü verilir hocam.
Ben bursadayım hocam, o zaman birkaç günde elime ulaşır o zaman.Bugün verilmesi çok olası, maksimum yarına kadar verilir uzamaz. İstanbuldaysanız PTT ertesi gün teslim yapıyor, örnek verecek olursam dün PTT'ye verilen şubeden taşımaya çıktı az önce elime ulaştı.
PTT'ye verilmiş hocam, sms geldi şu anda yolda.Bugün verilmesi çok olası, maksimum yarına kadar verilir uzamaz. İstanbuldaysanız PTT ertesi gün teslim yapıyor, örnek verecek olursam dün PTT'ye verilen şubeden taşımaya çıktı az önce elime ulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.