Yer
İstanbul
PlayStation 5 Slim 1 TB Digital Edition almayı planlıyorum. Uzun bir zamandır, Ucuzbudur.com sitesinden (GND bilişim olarak belirtilmiş) takip ediyordum. 1 TB Digital olan versiyon artık yok dedi biraz önce aradığımda karşıdaki kişi, 825 üretiliyor ve yeni modeller mat kaplama ve çizilmeye karşı dayanıklı vs dedi. Şu an 1 TB alamıyorum bu sebeple, 825 GB da boyut olarak az geldi.
Ne yapmamı önerirsiniz? Ek olarak ürün ithalatçı garantili olarak satılmakta.

PlayStation 5 Slim 1 TB Digital Edition almayı planlıyorum. Uzun bir zamandır, Ucuzbudur.com sitesinden (GND bilişim olarak belirtilmiş) takip ediyordum. 1 TB Digital olan versiyon artık yok dedi biraz önce aradığımda karşıdaki kişi, 825 üretiliyor ve yeni modeller mat kaplama ve çizilmeye karşı dayanıklı vs dedi. Şu an 1 TB alamıyorum bu sebeple, 825 GB da boyut olarak az geldi.
Ne yapmamı önerirsiniz? Ek olarak ürün ithalatçı garantili olarak satılmakta.
Daha sonradan ekstra bir SSD takabilirsiniz. Ayrıca bu cihazlar aşırı hızlı bozulmaz. Düzgün puanlı bir satıcı olduğu sürece bir sorun olmaz. Ayrıca 1TB olsa da 900-850 kullanabiliyorsunuz. Aradaki fark 1-2 oyun. Başlarda çok sorun çıkarmayacaktır. Çok yetersiz gelirse de başta dediğim gibi bir SSD takarsınız.

Daha sonradan ekstra bir SSD takabilirsiniz. Ayrıca bu cihazlar aşırı hızlı bozulmaz. Düzgün puanlı bir satıcı olduğu sürece bir sorun olmaz. Ayrıca 1TB olsa da 900-850 kullanabiliyorsunuz. Aradaki fark 1-2 oyun. Başlarda çok sorun çıkarmayacaktır. Çok yetersiz gelirse de başta dediğim gibi bir SSD takarsınız.
Anladım hocam. Peki ya bu yeni modellerdeki mat kasa konusunda fikriniz nedir? Var mı öyle bi durum şu an yeni üretimlerde?

2023 yılı Eylül ayından beri ithalatçı garantili bir PlayStation 5 kullanıyorum. Hiçbir sorun da yaşamadım. Tabii bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Ben tamamen "zaten kaliteli işçiliğe sahip cihazlar, arıza gibi bir durumla karşılaşmam" düşüncesi ile ithalatçı garantili ürüne yönelmiştim -ayrıca cihazı aldığım dönemde teknoloji marketlerinde ürün yoktu- bu durum aradaki farkın da cebimde kalmasına bir bakıma sebep oldu. Kendi deneyimlere göre tavsiye edebilirim. Ancak elektronik işinin şans olduğu hususu da göz önünde bulundurulursa iyi olur.