İthalatçı garantili PS5 Slim nereden alınır?

Arkadaşlar PS5 Slim almayı düşünüyorum, ilk defa konsol dünyasına gireceğim. İthalatçı garantili alacağım. Hepsiburada'da Fly Technology ve Kahraman Konsol arasında kaldım. Daha önce alışveriş yapan var mı? Cihazlarda ilk kullanımda sorun yaşayan oldu mu, garanti süreci ve paketleme nasıl? Hangisini önerirsiniz?

2-3 yıl önce Kahraman Konsoldan aldım. Bir sorun yaşamadım. Satış sonrası için bir şey diyemem çok şükür sorun çıkarmadı cihaz.

2-3 yıl önce kahraman konsoldan aldım. Bir sorun yaşamadım. Satış sonrası için bir şey diyemem çok şükür sorun çıkarmadı cihaz.

Anladım hocam PS5'ler genelde sorun çıkarmıyormuşta yine de arastırmak lazım peki internet üzerinden mi aldın yoksa fiziksel mi?

Anladım hocam PS5'ler genelde sorun çıkarmıyormuşta yine de arastırmak lazım peki internet üzerinden mi aldın yoksa fiziksel mi?
Havale ile kargolu gönderim. Alırken çok fazla referans buldum ve direkt gücenip aldım. Yerleri Kadıköy’de diye biliyorum, yakınsanız bence gidip alın. Yakın değilseniz; boşuna pazar yerine komisyon ödemeyin bence ama yine size kalmış.

Kahraman Konsol'dan ben de satın aldım, hiç sıkıntı yaşamadım. Şahsen tavsiye ederim. Ben Kadıköy'den elden aldım, fiyatta ufak da indirim yapıyorlardı o zamanlar elden alırsan. Yeri değişmediyse Kadıköy Rıhtım'da. Metro ile ulaşım kolay. Fiziksel alacaksan, önden ayırttırabilirsin de. PS5 cihazları kolay kolay bozulan cihazlar değiller zaten. Kahraman Konsol'dan satın alırken bana tamir işine pek girmiyoruz, genelde değişim yapılıyor denilmişti.

Vallahi sehir dısındayım İstanbul'da olmuş olsam elden alırdim Hepsiburada üzerinden alacağım ama siz memnun kaldiysanız bende alırım oradan çok fazla kisi öneriyor.

İstanbul'da oturmus olsaydım oradan elden alacaktımda işte şehir dışındayım Hepsiburada üzerinden alacağım hocam övüyorlar bayağı fly ikinci el ürün satıyor tarzı yorumlar görünce oradan bir çekindim açıkçası her ne kadar bilindik firma olsa bile dediğımiz gibi PS5 sorun çikaran cihaz değil pek de işte yine de araştırıp sağlama almak istiyorum.

Fly Teknoloji de uzun süredir PS5 satan güvenilir satıcılardandır. Onlardan da alabilirsiniz. Olumsuz yorumlar elbet olacaktır. Ben şahsen aldığım için Kahraman Konsol'u tavsiye ederim.

Fly Teknoloji de uzun süredir PS5 satan güvenilir satıcılardandır. Onlardan da alabilirsiniz. Olumsuz yorumlar elbet olacaktır. Ben şahsen aldığım için Kahraman Konsol'u tavsiye ederim.
Anladım fly teknoloji daha kurumsal sanırım ama büyük ihitmalle bende kahraman konsolu tercih ederim gibi teşekkürler cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…