H9'un deri pedleri kalitelidir hocam ancak yazın her deri padde olduğu gibi terleme yapabiliyor.
Benim kafam büyük biraz o yüzden sıkmıştı ya bir de deri pedler benim kafamda hiç konforlu olmuyor her zaman kumaş ped tercih ederim, tercih meselesi.
H9'un deri pedleri kalitelidir hocam ancak yazın her deri padde olduğu gibi terleme yapabiliyor.
Hocam dediğim gibi çok büyük inidirim yok şişirme indirim elimde kulaklık var acil değil. Sizce üzerine bütçe koyup ileride +6klık bir cihaz mı alayım yoksa aralarında çok bir üstün fark olmaz derseniz bu cihazı alayım.
yani tek dediğiniz gibi 7.1 se fark ses perdesi sahne genilşiği vokal temizliği farkı hissetmek güç ise dediğiniz markayı alayım peki Razer v2 x hakkında düşünceniz nedir arkadaşım kullanıyorda çok iyiledi ürünü sormak istedimAçıkçası bu attığım kulaklıklardan 3'ünü deneme şansım oldum. H9 ile aralarındaki farkı hissetmek imkansıza yakın. Eğer 7.1 kullanmayacaksanız H9 tercih edin. 7.1 kullanacaksanız eğer bütçeyi biriktirip pelta veya Cloud3s tercih edebilirsiniz.
Yani tek dediğiniz gibi 7.1 SE fark ses perdesi sahne genilşiği vokal temizliği farkı hissetmek güç ise dediğiniz markayı alayım peki Razer V2 X hakkında düşünceniz nedir arkadaşım kullanıyorda çok iyiledi ürünü sormak istedim.
Hocam zar zor bütçe kattım yeni öneri lazım pelta mı SteelSeries Arctis Nova 5 mi Recep bey incelemiş iki kulaklığıda ama sanki SteelSeries Nova 5 bir tık daha iyi gibi.