abdu Üyecik Katılım 21 Eylül 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 Bugün 10:51 #1 Ben bilgisayarımı iki yıl önce İtopya'dan aldım, garantisi bitti. Şu an arızalandı, müşteri hizmetlerine götürsem işlem yaparlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:03
Ben bilgisayarımı iki yıl önce İtopya'dan aldım, garantisi bitti. Şu an arızalandı, müşteri hizmetlerine götürsem işlem yaparlar mı?
oğuz sasi 122 Bilgin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2.071 Çözümler 8 Beğeniler 920 Yer çılgın_kurye34 Bugün 11:14 #2 abdu dedi: Ben bilgisayarımı iki yıl önce İtopya'dan aldım, garantisi bitti. Şu an arızalandı, müşteri hizmetlerine götürsem işlem yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapmazlar tabii, neden yapsınlar? Aradan koskocaman 2 yıl geçmiş. Üstelik garantisi de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 58 dakika önce
abdu dedi: Ben bilgisayarımı iki yıl önce İtopya'dan aldım, garantisi bitti. Şu an arızalandı, müşteri hizmetlerine götürsem işlem yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapmazlar tabii, neden yapsınlar? Aradan koskocaman 2 yıl geçmiş. Üstelik garantisi de yok.
X XXXTentacion 44 Uzman Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 794 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 487 45 dakika önce #3 oğuz sasi dedi: Yapmazlar tabii, neden yapsınlar? Aradan koskocaman 2 yıl geçmiş. Üstelik garantisi de yok. Genişletmek için tıkla... Yinede müşterisine destek vermek zorunda.
oğuz sasi dedi: Yapmazlar tabii, neden yapsınlar? Aradan koskocaman 2 yıl geçmiş. Üstelik garantisi de yok. Genişletmek için tıkla... Yinede müşterisine destek vermek zorunda.
d0m 122 Üstün Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 1.014 Çözümler 11 Beğeniler 915 Yer Ankara 23 dakika önce #4 XXXTentacion dedi: Yinede müşterisine destek vermek zorunda. Genişletmek için tıkla... Evet, ücretini vererek tamir ettirebilir.
XXXTentacion dedi: Yinede müşterisine destek vermek zorunda. Genişletmek için tıkla... Evet, ücretini vererek tamir ettirebilir.