İtopya'dan CHERRY-RANK RX 7700 XT sistem alınır mı?

Pahalı

üstüne bir de AMD alma , çekersin derdini nvidia al para biriktir indirimbekle 4070 super bekle ama AMD alma ben yaptım siz yapmayın.

hazır sistem degilde o sistemi daha iyisini kendin topla en azından neler aldın kendi gözünle görebilirsin hazır sistemlerin ram i düşük ssd düşük geliyor paraya üzülüyor insan daha sonra.

O parayla RTX 5060 Ti 16GB sistem toplanabilir. RX 7700 XT kullanmak yerine RTX 5060 Ti 16GB kullanman daha iyi. Hatta biraz şansımızı zorlasak belki RTX 5070'li bile sistem toplanabilir, kim bilir.

Önerilere açığım taksitle alacağım için kendim toplayamam.
Benim önerim parçaları tek tek en ucuz nerde ise oradan satın alıp toplamak. Ancak hepsini tek bir yerden montaj dahil ve taksitle satın almak istiyorsan o zaman parçalar olduğundan daha pahalıya geleceği için toplayacağın sistem parasını hak etmeyebilir. Bir de hangi platform daha uygun olur bütün parçalar için bilemiyorum, o kadar sıkı takip etmiyorum. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…