iTunes ile telefona aktarılan fotoğraf klasörleri düzenlenmiyor.

Makaleler
2
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
Merhaba,

Eski bir Android kullanıcı olarak iPhone telefona henüz alışamadık sanırım

Şimdi arkadaşlar benim fotoğraf klasörlerim var bilgisayarımda. Örneğin klasörün adı "Oscar", içerisinde 30 tane fotoğraf var. Bu klasörü iTunes aracılığı ile telefona aktarıyorum burada sorun yok. Fotoğraflar kısmında da görünüyor klasörüm ancak diyelim ki kedimin yeni bir fotoğrafını çektim telefonum ile. Bu fotoğrafı "Oscar" klasörüne taşıyamıyorum. Çektiğim fotoğrafın seçeneklerinde "kopyala" var, ama albüme yapıştırma yok. Menüde taşı zaten yok, anlamadım gitti.

Sorum şu; bilgisayarımdaki fotoğraf klasörlerimi iTunes dışında bir yöntem ile telefondaki fotoğraflar uygulamasına klasör şeklinde aktarabilir miyim? Daha sonra bu klasörlere yeni çekilen fotoğrafları taşıyabilir miyim?

Bilgisayardan iCloud.com'a girin. Fotoğraflar kısmına gelin, yukarı da bilgisayardan ICloud'a fotoğraf atabilmek için bir tuş göreceksiniz. Fotoğrafları ICloud'a attıktan sonra telefonda fotoğraflar uygulamasını açın, bir klasör oluşturup fotoğrafları o klasöre atabilirsiniz.

Bu yöntemi biliyorum ancak sonrasında iCloud üzerinden aktarılan fotoğraf klasörlerine işlem yapılabiliyor mu?

Yapılır. iCloud üzerinden direkt fotoğraf klasörü aktarmayın, öyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Fotoğrafları aktarın, telefonda klasör açarsınız.
Peki, deneyeceğim teşekkür ederim.

Yapılır. iCloud üzerinden direkt fotoğraf klasörü aktarmayın, öyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Fotoğrafları aktarın, telefonda klasör açarsınız.
Denedim olmadı, iCloud üzerinden eş zamanlanan fotoğraflar telefonda son kullanılan kısmına geldi. Oradan yeni albüm açıp taşıma işlemi yapamıyorsunuz. Albüme ekle deyince ekleniyor ancak fotoğrafların orijinalini son kullanılanlardan silince albüme ekledikleriniz de siliniyor. Yani benim anladığım iPhone telefonda fotoğraf kopyala veya taşı işlemi bilgisayardan aktarılan fotoğraflar özelinde yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…